Dovezile lui Sorin Cimpeanu

Dovezile lui Sorin Cimpeanu

 

 Intr-o postare pe Facebook, fostul Ministru al Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, a prezentat public rapoartele celor indreptatiti legal si profesional sa se exprime si sa decida asumat asupra acuzatiilor de plagiat.

Expertii au decis ca a respectat uzantele universitare si normele de etica si deontologie profesionala.

“Suportul didactic NU poate face obiectul unui presupus plagiat, nefiind si nepretinzand a fi o creatie stiintifica proprie”.

Aceste rapoarte lamuresc fara echivoc lipsa de fundament a acuzatiilor ce au ca obiect un suport didactic de uz intern, si NU o teza de doctorat, asa cum s-a dorit acreditarea in public a ideii.

Pentru aceia care au disponibilitatea de a se informa si din surse indreptatite legal si profesional sa se exprime pe anumite teme de interes mai mult sau mai putin public, au fost postate cele 2 rapoarte de analiza:

• Raportul Comisiei de etica a USAMVB (entitate care functioneaza independent si este indrituita legal pentru analiza si decizie in astfel de situatii);

• Raportul unui Grup interuniversitar de experti in domeniul Imbunatatirilor funciare (membrii acestui grup independent au fost desemnati de catre institutii academice din Romania, avand in paralel si calitatea de expert judiciar in domeniul in care sunt certificati academic. Acesti experti nu au nicio legatura institutionala cu USAMVB).

One thought on “Dovezile lui Sorin Cimpeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *