Distribuitorul de bunuri de larg consum Aquila a finalizat integrarea Agrirom

Distribuitorul de bunuri de larg consum Aquila a finalizat integrarea Agrirom

 

Aquila, liderul pietei de distributie a bunurilor de larg consum si logistica la nivel national, a finalizat cu succes procesul de integrare a companiei Agrirom, specializata in distributia produselor alimentare in regim de temperatura controlata.

Integrarea vine in urma fuziunii prin absorbtie a celor doua companii. Achizitia Agrirom  a reprezintat una dintre cele mai mari tranzactii din ultimii ani din sectorul de distributie in piata de HoReCa. Aquila isi consolideaza astfel pozitia de lider pe acest segment.

Achizitia Agrirom face parte din strategia de a ne extinde prezenta pe canalele complementare activitatii noastre si de a oferi clientilor solutii complete si cu valoare adaugata, atat la nivel national, cat si regional. Finalizarea procesului de integrare reprezinta un pas important in consolidarea Aquila, care, in peste 26 de ani, a reusit sa creasca in mod sustenabil si sa devina lider de piata”, a declarat Razvan Bagherea, Director Organizare si Resurse Umane, Aquila.

Compania Agrirom a fost achizitionata de catre Aquila la inceputul anului 2019. Odata cu aceasta, in portofoliul Aquila au intrat mai multe branduri, printre care si cele doua branduri de produse congelate ale Agrirom – Gradena si Yachtis.

Finalizarea procesului de integrare a Agrirom face parte dintr-un proces mai amplu de consolidare a businessului care a mai inclus, la finalul anului 2019, absorbtia Seca Distribution si integrarea activitatii sale in Aquila.

Activitatea Aquila

Infiintata in 1994 si cu o echipa de peste 3.000 de angajati, Aquila este liderul pietei de distributie din Romania, activand cu succes si in Republica Moldova. Aquila ofera partenerilor sai solutii integrate, prin vanzare de produse si servicii complementare. In 2020, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 370 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *