Dilema momentului: Cu sau fara cos de mana in supermarketuri?!

Dilema momentului: Cu sau fara cos de mana in supermarketuri?!

 

cos-de-cumparaturi-cos-de-manaDecizia privind folosirea cosurilor de mana va fi lasata la latitudinea magazinelor! Asa s-a decis la intalnirea de vineri dintre prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si reprezentantii marilor complexuri comerciale si supermarketuri, potrivit Digi24.ro O asfel de interdictie este aplicata deja in Arges, insa, doar in supermarketurile care au si carucioare, nu doar cosuri de mana.

“Sunt idei, modalitati prin care la nivel intern al magazinelor se pot organiza masuri suplimentare in anumite momente cand exista trafic crescut de consumatori sau spre casele de marcat sau anumite produse.

Nu este vorba de interzicerea cosurilor de cumparaturi, ci, in functie de formatul acelui magazin, de o folosire preponderenta fie a acestor carucioare cu rotile acolo unde sunt disponibile, iar in cazul suprafetelor de vanzare unde sunt numai cosuri de mana ele vor fi folosite ca pana acum.

Citeste si Cine este romanul care are 2000 de vaci la muls!

Obiectivul principal este conformarea cu regulile existente privind evitarea aglomerarii, vorbim de momente in care poate exista un flux mai mare de cumparatori si de masuri care in acel context pot contribui suplimentar la reguli de distantare sau reguli care sunt acum in vigoare”, a spus la Digi24. George Badescu, director executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania.

Sursa foto: Rafturionline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *