Incredibil. Cum a ajuns TelDrum sa piarda ferma din Lita!

Incredibil. Cum a ajuns TelDrum sa piarda ferma din Lita!

 

Fără titlu (29)Traim vremuri incredibile. Nu doar ca Liviu Dragnea a ajuns la inchisoare, acum faimoasa companie de drumuri din sudul Romaniei, TelDrum, începe sa piarda din proprietati. Pe un site de executari silite se afla și ferma Lita, centrul activitatilor agricole ale companiei. Proprietatea este scoasa la vanzare la un pret de pornire de 330,075.00 euro, potrivit Investigatoria.ro. Ferma are o suprafata construita de 29293 metri patrati și are un teren în suprafata de 165196 metri patrati. Licitatia va avea loc pe data de 26 februarie, iar pentru bunurile neadjudecate, se va organiza o noua licitatie pe 5 martie. Garantia de participare este de 10% din pretul de pornire fara TVA.

Desi este cunoscuta drept comanie de drumuri, TelDrum a avut mereu si o componenta foarte puternica agricola. Iar punctul central al acestei activitati a fost dintotdeauna ferma Lita. Ani întregi s-a vorbit despre faptul ca angajatii TelDrum, activi în domeniul agriculturii, erau tratati si salarizati precum sclavii pe plantatie, mult diferit fata de cei specializati în constructia de drumuri.

Ani de zile s-a discutat despre evaziunea fiscala practicata acolo, dar și despre abuzurile la care erau supuși angajatii firmei, care se temeau, însa, sa se planga autoritatilor cu privire la situatia lor, pentru ca știau ca nimeni nu ar îndrazni sa deranjeze vreo afacere de-a lui Liviu Dragnea, mai arata Investigatoria.ro.

Puteti vedea anuntul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *