Credite cu garantii de stat prin AGRO IMM INVEST. Oferta CEC Bank

Credite cu garantii de stat prin AGRO IMM INVEST. Oferta CEC Bank

 

CEC Bank acorda finantari prin programul AGRO IMM Invest, care ofera acces antreprenorilor din agricultura la credite cu dobanzi avantajoase si garantii de stat, precum si la sume nerambursabile de pana la 10% din valoarea finantarii. ”CEC Bank este unul dintre cei mai mari finantatori ai agriculturii, iar acest domeniu se afla pe primul loc in topul finantarilor CEC Bank in 2020, cu volume de peste 1 miliard de lei, fiind urmat de constructii si industrie. Pentru antreprenorii din agricultura, CEC Bank s-a dovedit un partener de incredere si va continua sa fie si in viitor.

Suntem singura banca din Romania cu o prezenta teritoriala semnificativa in zonele rurale si in orasele mici, si suntem si fizic aproape de clienti”, a declarat Bogdan Neacsu, director general al CEC Bank.

Agro IMM Invest este un program guvernamental care ajuta fermierii si intreprinderile din agricultura, acvacultura, pescuit si sectorul alimentar sa obtina finantari pentru activitatea curenta sau pentru investitii, in conditii avantajoase.

Prin acest program, clientii pot beneficia de un grant (sume nerambursabile) de pana la 10% din valoare finantarii si de garantii de stat – prin FNGCIMM – de pana la 90% din valoarea creditului.

Dobanda pentru creditele AGRO IMM Invest este subventionata de stat pe o perioada de 8 luni. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi ROBOR la 3 luni, la care se adauga o marja fixa de 2,5% in cazul creditelor pentru activitatea curenta, respectiv 2% in cazul creditelor pentru investitii. comisioanele FNGCIMM (de risc si de administrare) sunt subventionate de stat in proportie de 100%, pe toata durata de creditare.

Plafonul maxim al creditelor Agro IMM Invest, pe care un client le poate solicita, nu poate depasi 10 milioane de lei (credit pentru investitii si/sau pentru capital de lucru).

Programul nu permite refinantari ale creditelor in derulare. In plus, creditele din cadrul programului nu pot fi utilizate pentru implementarea proiectelor finantate din ajutoare de stat/fonduri europene.

Administratorul AGRO IMM INVEST este Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *