Asociatia Marilor Retaileri din Romania are o noua conducere

Asociatia Marilor Retaileri din Romania are o noua conducere

 

Alina Vladoianu-Teau (Mega Image Romania), Cristian Stoicescu (Ikea), Gabriela Mihailescu (PENNY Romania), Tiberiu Danetiu (Auchan Retail Romania) si Valer Hancas (Kaufland Romania) formeaza noua componenta a Consiliului Director al Asociatia Marilor Retaileri din Romania (AMRCR), in urma votului exprimat in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei. Conform statutului organizatiei, Consiliul Director este organul de reprezentare colectiva si exclusiva al AMRCR.

Consiliul este format din cinci reprezentanti alesi pentru un mandat de doi ani din randul companiilor membre.

Alina Vladoianu-Teau este de profesie avocat, are o experienta de 21 de ani in domeniul juridic si este in prezent unul din cei sase membri ai Comitetului Executiv al Mega Image Romania, ocupand in cadrul companiei si functia de Vice President for Legal, Compliance & Public Affairs.

Alina este la cel de-al treilea mandat in cadrul Consiliului Director si din 2020 reprezinta AMRCR ca membru de board in cadrul EuroCommerce, principala organizatie de profil a sectorului de retail/wholesale la nivel european.

Cristian Stoicescu este responsabil regional pe Tax&Finances, avand pozitia de Country Financial Controlling&Tax Manager IKEA South East Europe (Croatia, Romania, Serbia, Slovenia and Ukraine).
Cristian, aflat la primul mandat in Consiliului Director al AMRCR, este profesionist in Finante, cu o experienta de 10 ani in Retail si consultanta in Big 4. In cadrul Consiliului Director al AMRCR, reprezinta sectorul de retail nealimentar.

Cu o experienta de 14 ani in sectorul de retail, Gabriela Mihailescu este in prezent Compliance and Public Affairs Coordinator in cadrul PENNY Romania.

Gabriela a absolvit Facultatea de Drept – Universitatea din Bucuresti, are studii postuniversitare si master in Drept. Este la primul mandat in cadrul Consiliului Director al AMRCR.

Tiberiu Danetiu este Director de Marketing in cadrul Auchan Retail Romania. Cu un doctorat in economie, absolvent al Facultatii de Comert din ASE, activeaza in retail din 2003.

Alaturi de Dan Sucu, presedintele Federatiei Patronale a Retelelor de Comert, Tiberiu asigura reprezentarea AMRCR in Consiliul Director al Confederatiei Patronale Concordia. In cadrul AMRCR, Tiberiu Danetiu este la cel de-al doilea mandat de Membru al Consiliului Director.

Valer Hancas este Director Comunicare si Corporate Affairs in cadrul Kaufland Romania si, din ianuarie 2021, este reprezentantul Confederatiei Patronale Concordia/AMRCR in Consiliul Economic si Social (CES).

Valer Hancas a facut parte si din Consiliul Director anterior, fiind reales pentru un nou mandat.
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) a fost infiintata in anul 2003 si grupeaza urmatoarele 22 companii din retailul alimentar si nealimentar din Romania: Altex, Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny, Profi, Selgros.

La nivel european, AMRCR este membra EuroCommerce, in decembrie 2017 devenind membra in comitetul director al acestei organizatii ce grupeaza federatii si companii din domeniul retail si comertului international din 31 de tari.

AMRCR este membra, prin Federatia Patronala a Retelelor din Comert, a Confederatiei Patronale „Concordia”, organizatie reprezentativa la nivelul economiei nationale si partener de dialog social.

Misiunea AMRCR este de a mentine un parteneriat deschis si constructiv cu institutiile statului si cu organizatiile profesionale, in acord cu nevoile consumatorilor si principiile pietei libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil si care vine in sprijinul economiei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *