Crama Ceptura lanseaza campania “Impreuna pentru mai bine!’’

Crama Ceptura lanseaza campania “Impreuna pentru mai bine!’’

 

crama_cepturaCrama Ceptura continua comunicarea ancorata in realitatile acestor vremuri si lanseaza campania nationala “Impreuna pentru mai bine!’’. Campania se doreste a fi un indemn la solidaritate in aceasta perioada in care antreprenoriatul romanesc este puternic incercat. Mesajul este unul puternic, adresat deopotriva antreprenorilor locali, cat si clientilor. In ciuda vremurilor dificile pe care le traversam, producatorii locali de vinuri, si nu numai, au continuat productia in conditii mai solicitante, avand in prim plan siguranta tuturor, dar si supravietuirea business-ului. In ciuda acestor provocari cu totul noi, au reusit sa puna in continuare pe mesele romanilor aceleasi produse excelente.

Pentru a putea traversa cu bine aceasta perioada, unitatea este mai importanta ca oricand. Iata de ce consumul produselor romanesti este mai mult decat un simplu gest de sustinere sau apreciere, este un act vital pentru intreaga economie si pentru revenirea business-urilor romanesti.

“Pentru noi este important ca toti sa intelegem un mesaj: doar impreuna si sustinandu-ne reciproc putem sa ii convingem pe romani sa consume produse autohtone. Ne asumam acest rol si ne dorim ca mesajul nostru sa ajunga in cat mai multe case. Crama Ceptura va continua sa puna pe mesele romanilor vinuri de cea mai buna calitate’’, spune Marcel Grajdieru, CEO Crama Ceptura.

Campania ’’Impreuna pentru mai bine !’’ continua platforma ’’Crama Ceptura ne aduce impreuna’’, initiata de brand ca raspuns firesc la aceste vremuri complicate si nemaiintalnite pe care le traversam, atat la nivel individual, cat si in business. Sub aceeasi platforma au mai fost dezvoltate campaniile din primavara “Salut!’’ si ’’Pastele online’’.

Citeste si Oprisor, Serve si Vinarte lanseaza Campania «Trei pentru vin, vinul pentru toti»

Campania “Impreuna pentru mai bine!’’ se va desfasura in lunile iunie si iulie si cuprinde mai multe executii : TV (doua spoturi de 25 si 10 de sec), print si online.
Mixul de canale include TV, print si online (Social Media, Mobile Programmatic si Promovare Youtube).

Despre Crama Ceptura

Crama Ceptura ne aduce impreuna!

Infiintata in 2003, Crama Ceptura are in prezent o echipa puternica de profesionisti dedicati si tehnologii sofisticate, de ultima generatie. Totul pentru a valorifica la maxim cele 14 zile in plus de soare pe care natura le ofera acestui taram binecuvantat. De mai bine de 15 ani, calitatile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar si de amatorii acestei nobile bauturi de calitate de peste hotare.

Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleaca spre paharele pasionatilor de vinuri cele mai bune soiuri realizate de specialistii nostri enologi: Feteasca Regala, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *