Cooperativa Tara Mea tinteste piata externa

Cooperativa Tara Mea tinteste piata externa

 

rosiiCooperativa Tara Mea anunta oficial deschiderea departamentului de export pentru produse romanesti. Este un proiect extrem de amplu, la care se lucreaza de mai bine de doi ani, scopul fiind promovarea si vanzarea de produse romanesti agro-alimentare peste tot in lume. “Am lansat acest proiect din dorinta pura de a face cunoscute produsele romanesti peste tot in lume. In general, nu ma deranjeaza ideea de import, sustin ideea ca fiecare tara sa promoveze si sa exporte produsele sale autentice, insa atunci cand ajungem sa importam produse traditionale romanesti fabricate in alte tari, fara sa si exportam, atunci, din punctul meu de vedere, devine o problema de siguranta nationala. Putinul aport pe care pot sa il aduc, personal, la acest capitol, este exportul de produse autentice ale producatorilor romani.” (Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea).

Cooperativa Tara Mea a participat, anul trecut, la expozitia internationala de la Doha, promovand doar produse autentice romanesti si reprezentand peste 1000 de producatori romani.

De la inceputul acestui an, au avut loc mai multe intalniri de lucru, bilaterale, in vederea dezvoltarii de relatii bilaterale, import-export, pe segmentul de produse agro-alimentare. Intalnirile au reprezentat un real success si suntem increzatori ca au fost puse bazele unei viitoare colaborari reciproc avantajoase, pentru fiecare stat in parte.

Vanzarea de produse romanesti in tara reprezinta o prioritate

“Am trimis oferte in vederea listarii catre toate lanturile de magazine din tara si, intrucat promovarea produselor romanesti in randul consumatorilor romani, in primul rand, este o prioritate pentru toti, ne asteptam ca acestia sa raspunda pozitiv. Sunt optimist ca vom incepe sa lucram impreuna pentru acest scop comun, intrucat calitatea produselor romanesti este indiscutabila. Sunt convins ca sunt in asentimentul tuturor partilor cand spun ca vrem sa asiguram, mai intai, nevoile de consum ale romanilor.” (Florin Burculescu, Presedinte Cooperativa Tara Mea).

Cooperativa Tara Mea este cea mai mare cooperativa agricola din Romania si are peste 1.000 de fermieri membri, cu activitati pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor si pana la productia de carne de porc si pasare, produse finite si bacanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *