Casa de Comert Agroalimentar Unirea deschide primul magazin din Bucuresti

Casa de Comert Agroalimentar Unirea deschide primul magazin din Bucuresti

 

izvoranuCasa de Comert Agroalimentar Unirea deschide luni, 14 octombrie, primul magazin din Bucuresti aflat pe strada Biserica Ene, cu o intarziere de cateva zile fata de programul initial, cauzat cel mai probabil de evolutiile de pe scena politica din ultima saptamana. Initial, inaugurarea era anuntata pentru vineri seara, dupa cum a precizat la Forumul Agricultorilor Adrian Izvoranu, directorul Casei de Comert Unirea. La evenimentul de luni va fi prezent si ministrul Agriculturii Petre Daea. Acesta este al doilea magazin din reteaua Casei de Comert Agroalimentar Unirea care se deschide dupa Branzaria de la Sibiu. Un „magazinas”, cum ii spune Izvoranu, dar care in prima zi, la deschidere, a avut vanzari de 10.000 lei.

“Ganditi-va ce ar insemna sa avem o retea pentru produsul traditional romanesc… Suntem comparabili cu oricine, nu mi-e rusine sa pun niciodata o branza de burduf de Sibiu sau de Rucar langa orice branza frantuzeasca”, a mai spus Izvoranu.

Citeste si Calin Maties: Trebuie musai sa mancam romaneste, altfel ramanem o natie de consumatori de dublu standard

Pe lista oraselor unde vor mai fi deschise magazine in scurt timp se numara Craiova, Pitesti si Slatina.

Nu in ultimul rand, de luna viitoare incepe activitatea si la spalatoria de lana de la Sadu (Sibiu), care va face ca lana sa aiba o cu totul alta valoare, a mai spus Izvoranu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *