Ajutor de minimis pentru apicultori in valoare de 25 lei/familia de albine. 15 septembrie, termenul de depunere a cererii!

Ajutor de minimis pentru apicultori in valoare de 25 lei/familia de albine. 15 septembrie, termenul de depunere a cererii!

 

albineMinisterul Agriculturii a anuntat un ajutor de minimis pentru apicultori pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate in perioada martie – mai 2020 asupra sectorului apicol. Sprijinul are o valoare de 25 lei/familia de albine, iar depunerea cerererilor se poate face pana la data de 15 septembrie! Valoarea totala a schemei de ajutor de minimis este de 49.948 mii lei, potrivit Hotarârii de Guern nr. 716/2020 privind aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate in perioada martie – mai 2020 asupra sectorului apicol”.

BENEFICIARI
persoanele fizice, intreprinderile individuale şi familiale, persoanele fizice autorizate, persoanele juridice

 CONDITIILE DE ELIGIBILITATE:

a) sa aiba familii de albine inscrise in baza de date nationala apicola la data 1 martie 2020, conform Sistemului unitar de identificare a stupinelor şi stupilor, gestionat de Agentia Nationala pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu”, potrivit prevederilor Ordinului ministrului agriculturii și dezvoltarii rurale nr. 251/2017;

b) sa aiba familii de albine autorizate la directia sanitar-veterinara şi pentru siguranta alimentelor judeteana, respectiv a municipiului Bucureşti.

Cererea de solicitare a ajutorului de minimis se depune pâna la data de 15 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *