Agrostandard lansează studiul “PRODUCATORI LEGUME ECOLOGICE SI BAZINE DE PRODUCTIE 2023”

Agrostandard lansează studiul “PRODUCATORI LEGUME ECOLOGICE SI BAZINE DE PRODUCTIE 2023”

 

În Romania, agricultura ecologică, si cu atat mai mult legumicultura, este si va rămane, probabil,  multă vreme de acum încolo o nisă de piață, in conditiile in care sectorul s-a dezvoltat mult mai oncet decat prevzionau specialistii. Agrostandard lansează studiul “PRODUCATORI LEGUME ECOLOGICE SI BAZINE DE PRODUCTIE 2023”-, raspunzand astfel nevoii de informatii din piata.

Studiul “PRODUCATORI LEGUME ECOLOGICE SI BAZINE DE PRODUCTIE 2023” este cel mai complet si mai documentat raport despre piata legumelor eco, o adevarata radiografie a situatiei actuale a sectorului in Romania.

Studiul include date statistice cu privire la agricultura ecologica in Romania, accentul fiind pus pe legumicultura, de la suprafete, culturi si pana la productii.

Tot aici puteti afla care sunt cele mai importante bazine legumicole, iar producatorii ii puteti descoperi singuri in baza de date in excel care insoteste analiza.

Nu in ultimul rand, aveti posibilitatea sa aflati care sunt cei mai mari producatori din sectorul legumicol inregistrati la APIA si ce se intampla cu productia locala.

Studiul poate fi pus la dispozitie contracost. Pentru informatii suplimentare: 0730 626 617, agrostandardexpo@gmail.com.

5 thoughts on “Agrostandard lansează studiul “PRODUCATORI LEGUME ECOLOGICE SI BAZINE DE PRODUCTIE 2023”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *