Agricover Credit IFN acopera toata Romania, dupa ce a deschis la Brasov prima sucursala din centrul tarii

Agricover Credit IFN acopera toata Romania, dupa ce a deschis la Brasov prima sucursala din centrul tarii

 

Agricover Credit IFN, principala institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inaugurat la Brasov prima sucursala din centrul tarii si a zecea deschisa de companie la nivel national.

Agricover Credit IFN continua angajamentul asumat de a sustine performanta si competitivitatea fermierilor romani prin dezvoltarea solutiilor de finantare adaptate specificului activitatilor din agricultura. Echipa de experti ofera raspuns prompt la solicitari si acces simplu si nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne si profitabile in agricultura.

Deschiderea sucursalei din Brasov se integreaza in strategia Agricover Credit IFN de a fi cat mai aproape de fermieri si de a raspunde rapid solicitarilor acestora. In urmatoarea perioada Agricover Credit IFN are ca obiectiv finantarea a peste 250 de fermieri din zona cu credite in valoare de 100 milioane Ron. 

“Suntem astazi alaturi de fermierii din centrul tarii in semn de pretuire si recunoastere a muncii extraordinare pe care o depun in aceasta regiune, care are un potential mare de crestere, atat in sectorul vegetal, in special cultura de cartof si cultura ecologica, cat si in sectorul zootehnic.” a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover

Agricultura este o componenta economica importanta in regiune, insa pentru a dezvolta un sector agricol performant este nevoie de solutii specializate.

„In aceasta regiune, datorita suprafetelor extinse de culturi, in special cultura cartofului, exista un potential imens pentru investitii in echipamente si utilaje specifice, spatii de depozitare si pastrare a recoltei. Pe langa culturile agricole, regiunea este bogata in suprafete pentru pasunat si este prielnica dezvoltarii sectorul zootehnic, in special a fermelor de vaca de carne”  a mai continuat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

Despre Grupul Agricover

Agricover Credit IFN – subsidiara a Agricover Holding este prima institutie financiara din Romania care ofera produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic. Cunoasterea si intelegerea specificului activitatii agricole permit dezvoltarea de produse inovatoare pentru finantarea capitalului de lucru si a investitiilor intr-o maniera flexibila, adaptata nevoilor fermierilor.

Agricover Credit a inregistrat o crestere rapida ajungand, in numai cativa ani, sa fie unul dintre jucatorii cheie in finantarea producatorilor agricoli. In anul 2020, Agricover Credit a acordat credite in valoare de 1.900 milioane RON la nivel national unui numar de 3.800 fermieri.  

Agricover Holding reuneste activitatile entitatilor din grup Agricover SA, Agricover Credit IFN SA si  Agricover Technology SRL. Grupul deserveste un portofoliu de peste 6.000 de clienti fermieri activi, care exploateaza peste 2,2 milioane de hectare de teren arabil la nivel national.

One thought on “Agricover Credit IFN acopera toata Romania, dupa ce a deschis la Brasov prima sucursala din centrul tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *