Tranzactie. Agrinvest a cumparat o baza de receptie a cerealelor din Vaslui

Tranzactie. Agrinvest a cumparat o baza de receptie a cerealelor din Vaslui

 

Agrinvest, companie din Buzau care furnizeaza materii prime agricole, ofera servicii de infiintare a culturilor, consultanta tehnica și finantare pentru fermieri, produce și comercializeaza cereale, a cumparat recent de la Comcereal Vaslui o baza de receptie a cerealelor cu capacitate de circa 20.000 de tone in comuna Cretești din judetul Vaslui, potrivit Opinia Buzau.

Este vorba de o investitie care, dupa ce va fi modernizata, va ajunge sa valoreze peste 1 milion de euro, dupa cum au declarat reprezentantii companiei.

,,Achizitia a avut loc la licitatie, baza de receptie facand parte din portofoliul fostului Comcereal Vas­lui. Aceasta mutare are la baza dorinta de extindere la nivel national a serviciilor integrate catre fermieri, care includ activitatile de achizitie cereale, vanzari de inputuri, dar și servicii financiare prin intermediul unei alte companii din grup, respectiv Agrinvest IFN”, a spus Ștefan Gheorghita, directorul de dezvoltare al Agrinvest.  

Citeste si EXCLUSIV: Studiul „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza extensiva a pietei terenurilor

In prezent, Agrinvest, companie cu afaceri de peste 40 mil. euro, in 2020, iși desfașoara activitatea in 17 puncte de lucru, cu o capacitate de peste 260 mii tone, situate in judetele Buzau, Giurgiu, Galati, Tulcea, Braila, Prahova, Teleorman, Dolj, Ialomita, Argeș și Vaslui, avand posibilitati mari de deschidere și a altor puncte de lucru pe o arie geografica mai extinsa.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *