Topoloveni, marca inregistrata la OSIM! Sonimpex lanseaza Gemul din fructe Topoloveni

Topoloveni, marca inregistrata la OSIM! Sonimpex lanseaza Gemul din fructe Topoloveni

 

TopoloveniSonimpex Topoloveni lanseaza Gemul din fructe Topoloveni, un nou aliment functional adaugat in portofoliul companiei la cererea consumatorilor. Gemul din fructe Topoloveni nu contine zahar adaugat sau aditivi alimentari si este special creat pentru consumatorii atenti la calitatea produselor pe care le consuma, fiind preparat dupa o reteta proprie, doar din ingrediente proaspete romanesti. Acest nou produs este introdus in piata incepand cu luna iunie 2019 si poate fi cumparat din magazinele proprii situate in Bucuresti pe Bd. Carol I nr. 57 si din str. C.A. Rosetti nr. 26. In curand produsul va fi disponibil si in supermarket-uri. De asemenea, in perioada 21-23 iunie Gemul din fructe Topoloveni va fi prezentat consumatorilor in cadrul Festivalului International de Folclor „Muzici si Traditii organizat in Parcul Izvor din Bucuresti si la VEGFEST 2019 – primului festival vegan din Romania ce se desfasoara la Casa Universitarilor din Capitala.

Compania Sonimpex Topoloveni anunta cu aceasta ocazie si inregistrarea la OSIM ca marca proprie a toponimului TOPOLOVENI – ca urmare a notorietatii acestei denumiri – ceea ce garanteaza consumatorilor ca pot beneficia de produse alimentare integral naturale, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi alimentari, preparate cu respect pentru traditia gastronomica romaneasca si pentru sanatate.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Citeste si Lista submasurilor PNDR 2014-2020 care vor mai fi lansate in 2019

Topoloveni este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicatie Geografica Protejata, de altfel prima certificare de acest fel acordata unui produs traditional romanesc si cu sprijinul UE in state precum Canada, Republica Singapore si Japonia. Este produsul din portofoliul Sonimpex Topoloveni multiplu premiat “Superior Taste Award” de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie.

De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale carui concluzii arata ca “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant”.

“Sanatatea umana este o valoare suprema, pe care trebuie sa o respectam in beneficiul calitatii produselor noastre. Alimentele trebuie sa fie ”medicamente”, care sa ne sporeasca nivelului calitatii vietii. Exista o mare diferenta intre ”a manca” si ”a ne hrani”, de aceea inovam in permanenta pentru a oferi consumatorilor doar alimente functionale, necesare mentinerii sanatatii umane.

Citeste si De rasul curcilor! Militarii americani confunda culturile agricole cu terenul de instructie!

Produsele noastre pot fi consumate de catre toate categoriile de consumatori – de la varsta de 6 luni (cand incepe diversificarea alimentatiei) pana la persoanele varstnice si cele carora le este interzis consumul de zahar sau sare (cu acordul medicului curant)”, spune Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *