The Grill in vremuri de pandemie

The Grill in vremuri de pandemie

 

grillDamian Marian, fondatorul restaurantului The Grill alaturi de Dani Otil, vorbeste despre experienta traita in vremurile pandemiei. S-a trecut la terasa, dar au crescut si livrarile la domiciliu, care au ajuns sa aiba o pondere intre 25 si 30% din vanzarile totale, bonul mediu avand o valoare cuprinsa intre 100 si 120 RON. Referitor la scaderea vanzarilor si a numarului de clienti din aceasta perioada, Damian spune ca acestea au scazut la aproximativ 70% din capacitatea normala, insa declara ca The Grill este un „ caz mai norocos, datorita faptului ca restaurantul dispune de o terasa destul de incapatoare si nu ne-a afectat foarte mult”.

Marian-Damian-The-Grill
Referitor la deciziile luate in privinta angajatilor, Damian afirma ca nu s-a renuntat la nici un angajat ci doar s-au diminuat turele de lucru. Vizavi de masurile de sprijin luate de autoritati, Damian se declara multumit de faptul ca le-a fost permis sa trimita angajatii in somaj tehnic, ceea ce a fost de un real ajutor.

The Grill este un restaurant a carui poveste a luat nastere de la un vis comun si de la o prietenie stransa intre Demi si Dani. Unul a adus experienta in gastronomie de peste 20 de ani, iar celalalt a venit cu pasiunea pentru arta culinara si un know-how in materie de publicitate si comunicare.

“Meet and meat” – sloganul The Grill este ceea ce ii face pe oameni sa se conecteze, sa rada si sa simta ca nimic nu e imposibil atunci cand se afla in prezenta unei companii placute si in fata unor preparate de exceptie. La The Grill, se acorda o atentie speciala fiecarui ingredient, astfel pentru realizarea tuturor preparatelor sunt folosite doar produse proaspete, de cea mai buna calitate.

Citeste si Dispare programul Tomata, ce vine in schimb?!

Toate preparatele de la The Grill, fie ca vorbim de salate, paste, muschi de vita argentiniana, piept de rata sau caracatita prajita, imbina gusturi rafinate naturale, si reprezinta principalul motiv pentru care atmosfera de la The Grill este una inedita, satisfacand si cele mai exigente standarde culinare ale fiecarui client.

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *