Sercin Giray, la conducerea Bayer Romania!

Sercin Giray, la conducerea Bayer Romania!

 

Sercin Giray_Bayer RomaniaSercin Giray este noul Senior Bayer Representative pentru Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova si Director General al Bayer Romania, continuandu-si responsabilitatile actuale in calitate de CFO pentru Grupul de Tari. Sercin Giray a preluat, incepand cu 1 iunie 2020, conducerea Bayer Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la predecesorul ei Pascal Cassecuelle, care isi va continua activitatea in functia de Head of Supply Chain EMEA pentru Divizia Crop Science.

Sercin s-a alaturat Grupului nostru de Tari in septembrie 2017, cand a preluat responsabilitatea conducerii ca CFO. Sercin este licentiata in Administrarea Afacerilor in limba germana – specializarea Controlling si si-a inceput cariera in Bayer in 1999, in aria de Contabilitate si Finante, in Turcia.

In 2008 a devenit Head of Group Reporting, Bayer Turcia si, dupa 2 ani de succes in acest rol, a continuat dezvoltarea profesionala in cadrul Bayer AG, in Germania, ca si Corporate Finance – Financial Country Coordination – pentru Regiunea Europa. In 2013, Sercin a revenit in Turcia si incepand cu 2014 a condus echipa de contabilitate.

Sercin este pasionata de calatorii, gatit, inot si invatarea noilor culturi.

“Este un moment al schimbarii pentru toti, inclusiv Bayer, dar putem privi inainte cu incredere, deoarece avem o baza foarte solida. Bayer este lider in domeniul stiintelor vietii si va continua sa deserveasca fermierii, pacientii si profesionistii din domeniul sanatatii din Romania, Bulgaria si Republica Moldova, prin Diviziile sale Crop Science, Pharmaceuticals si Consumer Health. Doar cateva companii sunt atat de bine pozitionate ca Bayer pentru a contribui atat la imbunatatirea sanatatii umane, cat si la hranirea populatiei globale in crestere. Compania noastra isi urmareste obiectivele de sustenabilitate cu aceeasi dedicatie pe care o aloca realizarii obiectivelor sale financiare. Vom ramane fideli viziunii noastre, “Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”, mai ales acum, cand actuala criza sanitara a marit importanta activitatilor noastre, in domeniul agriculturii si sanatatii, pentru societatea din jurul nostru”, a afirmat Sercin, cu ocazia numirii sale.

Sustenabilitate si performanta in Grupul nostru de Tari

Operatiunile locale ale Grupului de Tari au atins o cifra de afaceri de peste 335 milioane EUR in 2019, din care divizia Crop Science detine 62%, divizia Pharmaceuticals 27% si divizia Consumer Health 11%. Cu Statia de Procesarea a Semintelor din Sinesti, Romania, Bayer a ajuns la exporturi de seminte de peste 65 de milioane EUR in 2019. Grupul de Tari are peste 480 de angajati in cele trei tari, cu sediile principale in Bucuresti si Sofia.

Despre Bayer

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Totodata, Grupul isi propune sa isi imbunatateasca profitabilitatea si sa creeze valoare prin inovatie si dezvoltare. Bayer s-a angajat sa respecte principiile dezvoltarii sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de incredere, autenticitate si calitate, in intreaga lume.

Citeste si Suprafata record de porumb la americani

In anul fiscal 2019, Grupul avea aproximativ 104,000 de angajati si a inregistrat vanzari de 43,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,9 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea si Dezvoltarea la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.com.

Citeste si EXCLUSIV: Studiu de piata “Cele mai productive soluri din Romania. Top producatori Cereale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *