Ruris a incheiat 2020 pe crestere si pregateste un tractor pentru micii fermieri

Ruris a incheiat 2020 pe crestere si pregateste un tractor pentru micii fermieri

 

ruris2020 a fost cu siguranta un an guvernat de incertitudine, in care multe business-uri au fost nevoite sa iși regandeasca strategia și sa ia decizii pe muchie de cutit. In ciuda pandemiei, RURIS, unul dintre principalii jucatori din piata destinata motoutilajelor și echipamentelor pentru gradinarit, a incheiat anul 2020 cu o creștere de doua cifre, dupa cum sustine Catalin Stroe, fondatorul companiei din Craiova, iar premisele se arata la fel de bune și pentru acest an. Nu in ultimul rand, firma din Craiova pregateste primul tractor destinat micilor fermieri.

“Am avut planuri indraznete pentru 2020, iar inceputul nu a prevestit nimic din ce urma sa se intample. Pandemia reprezinta o lectie pentru orice antreprenor, presiunea a fost foarte mare. Nu ne-am confruntat niciodata cu așa ceva, ceea ce inseamna ca nu am avut la ce sa ne raportam. Nu am știut initial cum vor reactiona consumatorii și de aceea a fost nevoie sa luam in calcul mai multe scenarii. Cu toate acestea, 2020 a fost un an foarte bun pentru RURIS, a fost un an pe care l-am incheiat cu o creștere de doua cifre și credem ca in 2021 lucrurile vor sta asemanator, pentru ca toti am reușit sa ne adaptam destul de rapid la ceea ce numim acum noul normal”, a declarat pentru FoodBiz Catalin Stroe.

Povestea RURIS a pornit de la o motosapa, acum compania are in portofoliu peste 200 de produse. Compania din Craiova, care și-a facut intrarea in piata in urma cu 28 ani cu o motosapa, are in prezent un portofoliu variat, cu peste 200 de produse, pentru toate sezoanele, fiind unul dintre cele mai mari branduri din Romania de motoutilaje și produse destinate ingrijirii curtii și gradinii.

“Scopul nostru este sa venim cu solutii cat mai simple și eficiente pentru clientii noștri. An de an am adus produse noi in portofoliu pentru ca ne dorim sa acoperim toate nevoile consumatorilor, iar in tot acest proces, cercetarea și testarea joaca un rol esential, tocmai de aceea investim anual bugete considerabile in aceasta zona. Echipa noastra de ingineri lucreaza la foc continuu, pentru a veni cu un nou proiect ambitios”, anunta Catalin Stroe.

Compania din Craiova lucreaza la primul tractor destinat micilor fermieri.

“Ne dorim sa scoatem pe piata un tractor competitiv şi accesibil. Lansarea acestui proiect vine dupa multi ani de munca şi suntem convinşi ca va fi un succes. Prototipul a fost testat timp de şase ani pentru ca am vrut sa fim siguri ca avem un produs robust şi fiabil. De partea de caroserie s-a ocupat o companie specializata in design din Italia şi pot sa va spun ca tractorul RURIS vine cu nişte avantaje competitive clare”, sustine Catalin Stroe.

RURIS este prezenta pe piata printr-o retea extinsa, formata din peste 300 de puncte de vanzare partenere, magazine proprii şi cinci lanturi de magazine DIY.
“Nu vrem sa oferim clientilor noștri doar utilaje, vrem sa venim cu solutii complete, tocmai de aceea am dezvoltat nu doar o retea solida de parteneri, dar și de statii service. Tocmai din dorinta de a aduce un plus valoare și de a fi cat mai aproape de aceștia, avem, din 2016, și un serviciu call center”, subliniaza Catalin Stroe.

“Un element important in relatia noastra cu clientul este consilierea, atat inainte de vanzare, cat și post vanzare. Vrem sa identificam nevoia reala a clientului și sa ii facem cea mai buna recomandare. Venim in ajutorul sau cu produse fiabile și de calitate pentru a-i face munca mai ușoara. In plus, ii punem la dispozitie o intreaga retea de service-uri partenere, care sunt gata sa raspunda oricand solicitarilor”, sustine Catalin Stroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *