#RomaniaFunctioneaza. Mohammad Murad: Nu e cazul sa fim asa de speriati. O sa mai vina vremuri bune!

#RomaniaFunctioneaza. Mohammad Murad: Nu e cazul sa fim asa de speriati. O sa mai vina vremuri bune!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=CMq8kEH92Jk&feature=emb_logo
Cui foloseste sa NU se mai deschida cele peste 12 mii de locuri de cazare pe care le gestioneaza Mohammad Murad? Doreste cineva pe litoral sau in Bucuresti imense ruine goale, negre, exact in mijlocul spatiilor unde vrem sa ne simtim bine in vacanta asteptata cu disperare dupa Coronavirus? Raspunsul, daca nu este dat de un foarte rau intentionat, este NU! Acest antreprenor arab transforma cu viteza si urias curaj, chiar daca uneori la standarde estetice si de modernitate mai slabe, tot ce atinge. Are stiinta cifrelor foarte mari si in mod evident adrenalina succesului. Spune ca pierde acum peste 15 mil. de euro si totusi pare sa debordeze de optimism.

De o parte partenerii cu care construieste, ce cealalta parte cei care il invidiaza si-l injura pe la colturi. Intre cele doua tabere se afla uriasa piata de clienti, in miscare permanenta, care folosesc produsele lui: cele peste 12000 de locuri de cazare, peste 40 de restaurante, produsele din 3 fabrici de alimente, constructii si altele.

Nu-i usor sa tii impreuna toate aceste lucruri. Iar Murad nu se sfieste sa arate spre guvernul Orban, care nu este partenerul de reconstructie si repornire a economiei pe care el si-l doreste. Declarandu-se in acelasi timp un liberal convins.

S-a „romanizat” intr-adevar Mohammad Murad? (Bogdan Popovici)

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *