Proprietarul Tuborg devine actionar unic al Muller Dairy Ro

Proprietarul Tuborg devine actionar unic al Muller Dairy Ro

 

mullerConsiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Central Bottlings Company Ltd (proprietarul Tuborg) achizitioneaza de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participatia detinuta de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL. In acest fel, The Central Bottlings ramane unic actionar al companiei Muller Dairy Ro SRL, informeaza Consiliul Concurentei.

Anterior acestei tranzactii, Muller Dairy Ro SRL era detinuta de The Central Bottlings si Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG. Central Bottlings Company Ltd este o companie israeliana care produce si comercializeaza bere, sucuri naturale si carbogazoase, precum si produse lactate in Romania.

Muller Dairy Ro SRL are ca obiect principal de activitate intermedierea in comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun. Aceasta comercializeaza, in fapt, produse lactate.

Autoritatea de Concurenta a analizat aceasta operatiune si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

The Central Bottlings este prezenta la nivel local si pe piata berii si a sucurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *