POLI, brandul sloven numarul 1 in Europa de produse din carne de pui, lansat si in Romania

POLI, brandul sloven numarul 1 in Europa de produse din carne de pui, lansat si in Romania

 

poliLansat in 1974 in fosta Iugoslavie, POLI este primul produs de tip „Carnati de Bologna” exclusiv din carne de pui creat in Europa. Desi ambalajul si identitatea brandului au fost reinnoite in ultimii ani, interiorul sau a ramas neschimbat, pentru ca respecta reteta originala lansata acum mai bine de 40 de ani. Gamele lansate in Romania sunt Poli hammy 400 g, Poli hammy feliat 125 g, Poli frankfurter 260 g si Poli mini frankfurter 130 g. Produsele Poli contin 90% carne de pui de cea mai buna calitate, atent selectionata. Gustari cu Poli sunt incluse in meniul zilnic a peste 3 milioane de europeni, in nenumarate retete si pot fi descoperite pesite-ul http://madaboutpoli.ro.

Perutnina Romania face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj, cel mai important producator si procesator de carne de pui din Sud-Estul Europei. Cu 115 ani de traditie, Perutnina Ptuj si-a construit renumele de producator si specialist in carne si preparate din pui si curcan prin calitatea excelenta a produselor. Astazi, Grupul Perutnina Ptuj este cel mai important furnizor de carne si preparate din pui si curcan din Balcani, oferind zilnic preparate gustoase in peste 22 de tari.

”Suntem unul dintre putinele sisteme din lume care folosesc asa-numitele “lanturi verticale” in contextul productiei alimentare si datorita acestui sistem complet integrat avem control 100% asupra fiecarei etape din proces. Avem culturi de cereale, incubatoare si ferme proprii in Slovenia, Bosnia & Hertegovina, Serbia si Croatia. Datorita circuitului complet integrat, produsele noastre ajung practic de pe camp, pe masa ”, a declarat Florin Lupu, Managing Director Perutnina Romania.

Perutnina Ptuj si-a inceput povestea in 1905, in orasul Ptuj. Producatorul sloven se mandreste cu conceptul de trasabilitate prin care controleaza intreg sistemul de productie, de la culturile din camp (circa 3.800 ha, in prezent) si pana pe rafturile supermarketurilor, de unde produsele sale din carne de pui si curcan ajung in casele a milioane de consumatori in fiecare zi.

Hrana pasarilor este produsa intern si consta intr-un mix de cereale, minerale si vitamine, fara adaos de hormoni de crestere sau antibiotice. Pasarile cresc la sol, free range, in comunitati cu densitate redusa, pentru a se dezvolta echilibrat si armonios, fapt care garanteaza gustul unic al produselor Perutnina Ptuj.

Liniile de productie si laboratoarele Perutnina Ptuj sunt dotate cu cele mai avansate tehnologii pentru a asigura calitatea premium a produselor finale, distribuite in peste 22 de tari din Europa si nu numai. In plus, sistemul circular implementat in 2012 urmeaza prevederile EU2020 de reducere a emisiilor de carbon si a eficientizarii consumului de energie, asigurand o linie de productie prietenoasa cu mediul.

Produsele Poli vor putea fi gasite atat in modern trade (Auchan, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Selgros) cat si in magazinele traditionale si HORECA.

Date despre Perutnina Romania

Perutnina Romania are sediul in Brasov si este prezenta pe piata din 2007. Compania si-a inceput activitatea prin comercializarea de carne congelata, astazi avand un portofoliu vast de produse preparate din pui si curcan.

Perutnina este singurul producator prezent in piata din Romania care are in portofoliu produse fara GLUTEN si certificate HALAL (carnea HALAL este considerata cea mai curata carne, fara toxine datorita metodei de procesare. Preparatele certificate HALAL nu contin porc/sorici sau emulsii de sorici).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *