(P) Romvac susține sectorul zootehnic, prin calitate și inovație

(P) Romvac susține sectorul zootehnic, prin calitate și inovație

 

ROMVAC_40 de ani_IntroCu o experiență de 40 de ani în domeniul medicinei veterinare, Romvac Company S.A. și-a câștigat notorietatea prin calitate, dar și datorită faptului că oferă cu succes, toată gama de produse necesară unui tratament complet. Compania este recunoscută și pentru faptul că asigură o gamă variată de produse în toate formele (soluţii, comprimate, pulberi, ungvente etc.) şi pentru toate speciile de animale crescute în România. În prezent, Romvac realizează peste 60 de produse biologice (vaccinuri, substanţe revelatoare, kituri de diagnostic) şi peste 200 de medicamente de uz veterinar: tonice generale şi rehidratante, premixuri vitamino-minerale, promotori de creştere şi vitamine, antimicrobiene şi antimicotice, medicamente antiparazitare, produse naturiste pentru afecţiuni digestive şi respiratorii, produse pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, antiinfecţioase locale, cicatrizante şi produse desensibilizante şi antitoxice.

Astăzi, compania Romvac și-a adăugat în portofoliu gama revoluționară de produse Imunoinstant, care rezolvă atât problema fenomenului de antibiorezistență, cât și pe cea legată de timpul de așteptare. Astfel, Imunoinstant reprezintă o sursă puțin costisitoare, dar eficientă de anticorpi pentru imunizarea pasivă a animalelor, fiind și o alternativă excelentă pentru prevenirea și tratamentul infecțiilor bacteriene. În acest sens, Romvac a preparat un gel pentru tratamentul mamitelor.

Pentru a veni în sprijinul posesorilor de animale, Romvac și-a creat propriul laborator de diagnostic utilat modern şi încadrat cu personal de înaltă calificare, unde se pot efectua toate analizele necesare, se indică schema de tratament şi se asigură produsele conforme.

De asemenea, Romvac vine cu oferte extrem de avantajoase în funcție de cantitățile comandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *