Obligatiile beneficiarilor APIA care au fost Radiati din Registrul Comertului. Lista firmelor

Obligatiile beneficiarilor APIA care au fost Radiati din Registrul Comertului. Lista firmelor

 

apia (2)Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aduce la cunostinta beneficiarilor sprijinului financiar aferent Campaniei 2018, constituiti ca persoana fizica autorizata (P.F.A.) si ca întreprindere individuala (Î.I.), ca au obligativitatea ca pentru autorizarea la plata, sa se conformeze prevederilor Legii nr. 182/2016 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale, intrata în vigoare la data de 17.01.2017.

Potrivit acesteia, persoanele fizice autorizate si întreprinderile individuale au avut obligatia îndeplinirii conditiei privind numarul maxim de clase de activitati prevazute de codul CAEN, respectiv maximum 5 clase pentru P.F.A. si maximum 10 clase pentru Î.I., nerespectarea acestor prevederi constand în radierea din Registrul Comertului începand cu 18 martie 2019.

APIA ii roaga pe beneficiari, constituiti ca P.F.A. si Î.I., care se regasesc în situatia descrisa mai sus, ca în termen de 15 zile de la data radierii la Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), sa depuna la Centrele Judetene/locale APIA o declaratie privind radierea PFA prin care s-a solicitat sprijin la APIA si documentele aferente (certificat de radiere), precum si, dupa caz, forma de organizare actuala (PF, II, IF, PFA), contul actual, documentele aferente noii forme de organizare (eliberate de Oficiul National al Registrului Comertului).

Lista celor aflati în situatia de mai sus poate fi vizualizata accesand site-ul ONRC: https://www.onrc.ro/index.php/ro/legea-182-2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *