Noua anvelopa VT-COMBINE de la Bridgestone

Noua anvelopa VT-COMBINE de la Bridgestone

 

BRIDGEBridgestone, cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume, isi extinde gama de anvelope agricole premium de inalta performanta odata cu lansarea noii anvelope VT-COMBINE. Proiectata special pentru operatiuni agricole ciclice (CFO), cu flexare imbunatatita (IF), VT-COMBINE asigura o capacitate de sarcina mai mare cu 20% fata de anvelopele conventionale (standard ETRTO). Aceasta anvelopa inovatoare le ofera agricultorilor o viteza mai mare in timpul operatiunilor, adica 15 km pe ora in loc de 10 km pe ora (la anvelopele standard), rezultând un timp operational mai eficient in cea mai critica perioada a ciclului agricol.

Capacitatea mare de incarcare, tractiunea excelenta, durabilitatea, confortul si presiunea scazuta pe sol fac din VT-COMBINE un ajutor pentru agricultori, sporindu-le productivitatea in timp ce le protejeaza cea mai valoroasa resursa: solurile fertile.

„In timpul recoltarii, agricultorii si contractantii se afla sub presiunea de a obtine rezultate rapide si eficiente. De aceea suntem incântati de lansarea acestei anvelope revolutionare pentru recoltat. Versiunea de proba a VT-COMBINE a fost testata pe trei continente timp de trei sezoane, cu un raspuns pozitiv coplesitor. Permitând o incarcatura mare, cu o presiune scazuta si cu o pata de contact mai mare a anvelopei, impreuna cu standardele IF si CFO, Bridgestone VT-COMBINE permite agricultorilor sa minimalizeze compactarea solului in diferite conditii de recoltare. In acest fel, vor fi asigurate randamente ridicate in viitoarele cicluri de recoltare”, a declarat Mark Sanders, Manager General anvelope agricole la Bridgestone Europa.

Capacitate de incarcare mare
Noua anvelopa Bridgestone VT-COMBINE a fost dezvoltata special pentru a face fata provocarilor de astazi, oferind stabilitate si tractiune excelente chiar si pe teren inclinat. Datorita tehnologiei IF, VT-COMBINE poate fi folosita la presiune scazuta, suportând o incarcatura cu pâna la 55% mai mare (standarde IF CFO). ,

Durabilitate mare

Utilizând cele mai avansate materiale, modele si tehnici de constructie, concepute si dezvoltate la Centrul Tehnic European Bridgestone, anvelopele VT-COMBINE sunt construite sa dureze mai mult. Carcasa optimizata, flancul foarte flexibil si profilul S-LINE robust al talonului contribuie la obtinerea durabilitatii exceptionale, necesara pentru a efectua munca in conditiile schimbarilor constante de sarcina. Mai mult, carcasa este construita cu un pachet de 6 centuri care asigura o mai buna absorbtie a impactului, o buna rezistenta la strapungere si reparare mai usoara.

Tractiune impresionanta
Tractiunea VT-COMBINE este stabila si sigura pe o varietate de suprafete si face recoltarea mai usoara, chiar si in conditii meteorologice si de teren dificile. Noul sau design patentat al bamelor scade perturbarea solului si asigura o tractiune puternica. Bridgestone VT-COMBINE ofera rezultate excelente chiar si pe suprafete denivelate, pante inclinate sau in conditii de umiditate ridicata.

Compactarea redusa a solului
Cresterea productivitatii de astazi are sens doar daca se pastreaza randamentele pentru mâine. Anvelopa VT-COMBINE a fost proiectata pentru a-si maximiza contactul la sol cu o presiune scazuta, cu scopul de a reduce la minimum perturbarea solului si pentru a proteja fertilitatea solului pentru sezoanele viitoare.

Confort si versatilitate
Modelele inovatoare ale benzii de rulare si ale carcasei folosite in gama Bridgestone VT-COMBINE sunt optimizate pentru confortul si siguranta soferului pentru mai multe modele de combine. De exemplu, flancul anvelopei absoarbe socurile, in timp ce bamele optimizate asigura o deplasare lina, chiar si pe sosea, fara vibratii sau zgomot.

Conceputa pentru combine agricole, anvelopa VT-COMBINE este, de asemenea, foarte potrivita si pentru alte tipuri de utilaje pentru recoltat, inclusiv combine de recoltat furaje, cartofi, sfecla de zahar, fiind disponibila in prezent in 11 dimensiuni.

Citeste si ANALIZA. CEMA: Piata masinilor agricole in scadere, in 2016. Nici 2017 nu se anunta un an bun

Ingrijirea solului
Cu flexare imbunatatita (IF) si un nou model al benzii de rulare, VT-COMBINE este cea mai recenta anvelopa premium agricola dezvoltata de catre Bridgestone, conforma cu principiul ingrijirii solului dupa care se ghideaza Bridgestone. Cu scopul de a gasi echilibrul perfect intre cresterea eficientei agriculturii si protectia mediului inconjurator, eticheta „Soil Care by Bridgestone” este sinonima cu anvelope care ajuta fermierii sa sporeasca productivitatea intr-un mod sustenabil.

Bridgestone: lider mondial in anvelope agricole
Bridgestone este lider de zeci de ani in ceea ce priveste calitatea si inovatia in anvelope agricole. Mai intâi, prin brandul legendar Firestone, cu o prezenta puternica in agricultura Europeana, iar acum prin lansarea noii game de anvelope agricole premium Bridgestone. Lansarea VT-COMBINE pentru combine de recoltat urmeaza modelul anvelopei de tractor, VT-TRACTOR, lansata in 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *