Mircea Draghici a fost numit seful operatiunilor Agrivi din Romania

Mircea Draghici a fost numit seful operatiunilor Agrivi din Romania

 

AGRIVI-Mircea Draghici-GM-RomaniaAgrivi, una dintre cele mai importante companii din industria globala AGTECH, care dezvolta solutii software de management al fermelor, anunta numirea lui Mircea Draghici in functia de director general al filialei din Romania, pozitie din care va avea un rol important in extinderea operatiunilor Agrivi din Romania. De la intrarea pe piata locala, ȋn 2020, managementul activitatii AGRIVI din Romania a fost asigurat de conducerea centrala a companiei, cu sediul ȋn Londra.

,,AGRIVI este o companie sinonima cu digitalizarea agriculturii, care ofera solutii de gestionare a fermelor personalizate, adaptate tuturor partilor interesate, din industria agroalimentara. Ȋmpreuna cu membrii echipei si clientii nostri incredibili, vom reusi sa ne extindem acoperirea pe piata din Romania si sa ajungem la cat mai multi fermieri si colaboratori de-ai lor”, a declarat Mircea Draghici.

Directorul General AGRIVI Romania este antreprenor ȋn serie, pasionat de stiinta si tehnologie. Este partener fondator al Venture Growth Partners de aproape opt ani si a lucrat in industria tech peste 15 ani. Ȋn noua sa pozitie, Mircea Draghici ȋsi va folosi
cunostintele, experienta si expertiza in industrie pentru a aduce AGRIVI ȋn pozitia de lider pe piata locala.

Domnul Draghici este lector pentru studentii de la The Entrepreneurship Academy, Bucuresti si partener fondator al Asociatiei Science Studies, care organizeaza cursuri si workshop-uri de management si IT. Anterior, el a fondat si condus o companie de
dezvoltare software, construind solutii pentru industrii precum cea a ospitalitatii, automotive sau cea a asigurarilor si solutii de e-learning.

La ȋnceputul anului 2021, AGRIVI si-a marit echipa din Romania cu un nou Director Executiv de Vanzari.

Agrivi este una dintre companiile-cheie din industria de software de gestionare a fermelor, care ofera o solutie digitala fermierilor profesionisti. Aceasta ȋi ajuta sa obtina toate informatiile necesare despre fiecare faza a procesului de productie si sa ia decizii pentru a produce alimente sanatoase, nutritive si sigure, ȋntr-un mod sustenabil si profitabil.

Pe langa fermieri, solutiile de agricultura digitala AGRIVI sprijina si alte organizatii din industria agricola si alimentara, de la companiile alimentare sustinute ȋn procesul de gestionare al furnizorilor din lantul de aprovizionare, pana la banci agroindustriale, ministere ale agriculturii si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *