Mihaela Bilic, nutritionist: Doza face otrava

Mihaela Bilic, nutritionist: Doza face otrava

 

bilic11Intr-o lume in care grija pentru sanatate și preocuparea pentru ceea ce mancam devin tot mai pregnante, o afirmatie de genul “sa mancam legume crescute sub lumina soarelui, in ritmul anotimpului” ar trebui sa ne atraga atentia, mai ales cand vine din partea unui cunoscut medic nutritionist cum este Mihaela Bilic. Nu de alta, dar la cum a evoluat tehnologia in ziua de astazi, ca sa nu mai vorbim de schimbarile climatice, orice devine posibil. Totul cu masura, insa…

Și nu uitati, consumati cu moderatie, nu exagerati, pentru ca pana la urma doza este toxica, nu neaparat mancarea….

Citeste si Legumicultura la Fierbinti de Ialomita! Rosia, cea mai profitabila

“Ce inseamna alimentatie sanatoasa? Culmea, alimentatia sanatoasa presupune, in primul rand o alimentatie diversificata, moderatie din punct de vedere cantitate, pentru ca acesta este adevarul și știm cu totii pe pielea noastra: doza face otrava. Și sa nu uitam ca principalul criteriu este sa mananci din toate cate un pic, este foarte important sa fie crescut pe pamantul pe care te-ai nascut și sa respecte sezonul”, a declarat Mihaela Bilic in mijlocul legumicultorilor de la Ferma de Legume Fierbintí din judetul Ialomita.

Citeste si EXCLUSIV: STUDIU DE PIATA “LEGUME DE SERA SI SOLARII”

Familia Minea din Fierbinti detine solarii pe circa 7.000 mp și livreaza legume in lantul de magazine Mega Image. Roșiile au cea mai mare pondere și sunt cele mai rentabile, insa bani frumoși se scot și din culturile de ardei gras și kapia, vinete sau salata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *