Mai multa energie verde la Cora, în 2022

Mai multa energie verde la Cora, în 2022

 

Emanuel Parvulescu, Directorul de Mediu al hipermarketului Cora, a comunicat in exclusivitate pentru FoodBiz interesul pe care compania Cora il manifesta pentru mediul inconjurator. Se dezvolta continuu programe care sa lase o amprenta pozitiva asupra mediului inconjurator si asupra societatii in care isi desfasoara activitatea.

„Cora lucreaza in permanenta la dezvoltarea de noi programe de protejarea mediului, deoarece mediul este una din preocuparile noastre constante in ceea ce priveste amprenta noastra asupra mediului si in mod special, asupra comunitatilor in care operam, deoarece atat noi cat si comunitatile, traim intr-o simbioza unii alaturi de ceilalti”, a declarat pentru FoodBiz Emanuel Parvulescu.

Directorul de Mediu al hipermarketului Cora a recunoscut ca nu poate divulga totul despre programele in pregatire pentru anul viitor, menite sa contribuie la protejarea mediului inconjurator, insa a dezvaluit putin din acestea. Am aflat ca hipermarketul va oferi posibilitatea clientilor sai de a-si reincarce masinile electrice fara niciun fel de cost.

„In ceea ce priveste programele pentru anul viitor, nu pot sa va dau foarte multe detalii deoarece lucram la ele, avem niste surprize foarte placute, dar pot sa va spun ca in curand veti reusi sa incarcati masini electrice la noi, fara nici un cost. Vom folosi mai multa energie verde decat folosim acum. De asemenea, veti gasi foarte multe zone in care sa aduceti diverse deseuri, pentru care o sa va asiguram ca vor fi trimise catre centrele de reciclare”, a declarat directorul de mediu pentru FoodBiz.

Emanuel Parvulescu a vorbit, de asemenea, despre programele Cora aflate in desfasurare care contribuie la protejarea mediului inconjurator, cum ar fi programul de colectare al uleiului uzat, o initiativa care incearca sa evite contaminarea/poluarea apei.

Pana la momentul de fata Cora a colectat peste 9 tone de ulei, ceea ce inseamna ca peste 5000 de oameni au constientizat importanta acestui demers.

Programul se afla inca in derulare, clientii care aduc ulei sunt rasplatiti pentru gestul lor, la fiecare 3 litri de ulei uzat se primeste un litru de ulei bun, sau pentru fiecare litru de ulei uzat se primeste un detergent de vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *