MADR majoreaza capitalul social al Casei Romane de Comert Agroalimentar “UNIREA”

MADR majoreaza capitalul social al Casei Romane de Comert Agroalimentar “UNIREA”

 

MADRCasa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA” – S.A constituie una din prioritatile Ministerului Agriculturii in acest an. O dovada este si publicarea pe site-ul institutiei in data de 22 februarie a unui proiect de act normativ care vizeaza activitatea Casei de Comert. Este vorba de o HOTARARE pentru participarea statului roman reprezentat prin Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la majorarea capitalului social al Societatii Nationale”Casa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA” – S.A, precum si pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 933/2018 privind infiintarea Societatii Nationale ”Casa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA” – S.A.

O majorare de capital social, necesara de altfel pentru desfasurarea activitatii.. Numai ca persoana care a publicat anuntul a uitat sa ataseze si documentul in PDF…

Citeste si Daea despre Casa de Comert Agroalimentar Unirea: “N-o sa ne asteptam ca maine sa rezolve toate problemele tarii”

In aceste conditii, nu intelegem de ce „Cetatenii si institutiile interesate pot transmite opinii / propuneri /sugestii in termen de 10 zile de la data publicarii pe site a proiectului”, cand se omite publicarea proiectului de act normativ pentru consultare, asa cum se intampla in cazul altor documente similare.

Citeste si Infiintarea Casei Romane de Comert Agroalimentar “UNIREA”, aprobata de Guvern

Inca o dovada a transparentei de care da dovada Ministerului Agriculturii in cazul Casei Romane de Comert Agroalimentar “UNIREA”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *