IRUM Reghin lanseaza trei noi tractoare destinate fermelor de familie

IRUM Reghin lanseaza trei noi tractoare destinate fermelor de familie

 

irumIRUM Reghin lanseaza pe piata trei noi tractoare de conceptie romaneasca, destinate fermelor de familie, realizate in perioada de restrictii din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat directorul general Mircea Oltean. Este vorba de IRUM TAG 3100 care va avea 30 de cai-putere, modelele IRUM TAG 5025 C – 5025 CH cu cate 47 de cai-putere, iar modelele IRUM TAG 6225 C – 6225 CH vor avea 60 de cai-putere. Potrivit lui Mircea Oltean, initiativa de a dezvolta aceste modele contribuie la sustinerea dezvoltarii durabile a agriculturii romanesti.

“Dupa lansarea in 2018 a tractorului agricol TAGRO, incepand cu vara acestui an pe portile fabricii din Reghin vor mai iesi inca trei modele. Preturile acestor modele vor fi cuprinse intre 10.000 si 20.000 de euro. Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare si vor avea disponibila optiunea de echipare Power Shift, facand astfel utilajul mult mai usor de manevrat. Acestea vor fi destinate fermelor de familie si pot fi echipate cu o gama larga de accesorii alaturi de care fermierul sa ajute la dezvoltarea agriculturii”, a declarat pentru AGERPRES Mircea Oltean.

Aceste tractoare pot fi folosite in solarii, pomicultura, viticultura, dar si in camp, la cosit, greblat si nu numai. IRUM Reghin a fost fondata in 1953 si a devenit o societate cu capital complet privat in anul 1999, cand societatea Maviprod a preluat-o si a mentinut obiectul principal de activitate prin fabricarea de masini si utilaje dedicate industriei forestiere.

Citeste si Uniunea Salvam Taranul Roman cere prelungirea programului TOMATA pana la 15 iulie

Oltean a mai anuntat ca TAGRO, primul tractor romanesc, conceput si construit de inginerii societatii, a carui productie de serie a demarat in urma cu an, a inceput sa fie promovat pe piata externa, Ungaria fiind prima tara in care produsul este astfel prezentat.

Sursa foto: msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *