Ionut Anghel, Volkswagen: Piata auto ar putea creste cu 15% in acest an

Ionut Anghel, Volkswagen: Piata auto ar putea creste cu 15% in acest an

 

2021 se anunta un an bun pentru vanzarile de autoturisme, fiind estimata o crestere de circa 15% a pietei locale, comparativ cu 2020, dupa cum afirma Ionut Anghel, director de vanzari Volkswagen. Nici anul 2020 nu a mers rau, in ciuda contextului defavorabil, impactul pandemiei de COVID-19 fiind minim.

“Anul 2020 a debutat in tromba, incuputul de an era comparabil cu anii de dinainte de criza. Toata lumea vorbea de o criza financiara, numai ca ne-a lovit o criza sanitara, iar retroactiv, vorbind acum, a fost mai putin rau decat ne asteptam, impactul crizei COVID-19 a fost unul minim. Referitor la 2021, pot spune ca stam mult mai bine fata de 2020, se preconizeaza o crestere a pietei totale de 15%, iar noi suntem in siajul acestei cresteri”, a declarat pentru FoodBiz Ionut Anghel, director vanzari Volkswagen.

Marcile Volkswagen sunt aduse in Romania de catre Porsche Romania, cel mai mare importator auto de la noi. Pe lista noutatilor Volkswagen pentru piata locala, in acest an, se numara si lansarea modelulul electric ID.4, fratele mai mare al lui ID.3.

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *