FoodIntelForum – Uraganul dezbaterilor – Tehnologia sprijina agribusiness-ul romanesc in pandemie

FoodIntelForum – Uraganul dezbaterilor – Tehnologia sprijina agribusiness-ul romanesc in pandemie

 

musca“Tehnologia sprijină agribusiness-ul românesc în pandemie” – un eveniment de referință, care a avut loc in data de 7 iulie la ASAS! A fost una dintre multele manifestări organizate în acest început de vară, în cadrul FoodIntelForum.ro, Ediția a 3-a 25 iunie – 14 iulie, alte manifestări urmând să aibă loc în zilele viitoare. Desfășurat cu spijinul ASAS și respectând distantarea cu asupra de masura in Aula de la ASAS, evenimentul cu dezbateri foarte aprinse a reunit nume importante din agribusiness-ul românesc, cercetători, dar și reprezentanți ai unor companii specializate în tehnologii de vârf, companii de consultanță și avocatură sau furnizori de inputuri.

fif 2

Conferința a adus la masa discuțiilor speakeri de excepție care au vorbit și s-au confruntat cu provocările pe care le presupun tehnologiile de ultimă oră, problemele actuale din agricultura românească, dar și despre importanța integrării în business.

Pe lista vorbitorilor s-au aflat Valeriu Tabără, președintele ASAS, Viorel Marin – Lider, SmartAgriHub, Europa de S-E, Nicolae Badea – Antreprenor, CEO Computerland România, Călin Muscă – Antreprenor, Porkprod, Curtici, Varujan Pambuccian – Deputat, Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, Andrei Nagy – Co-fondator și COO, AlphaBlock și alții.

fif4

Evenimentul s-a încheiat spectaculos cu o vizită în livada de fructe exotice a USAMV București, unde Prof dr. Florin Stănică a prezentat mai multe specii de pomi inedite pentru țara noastră: kiwi, curmal sau banana Nordului, fiind organizată și o degustare de fructe.

fif5

Susținut de: Computerland România, partener Gold; Casa de Avocatura Biriș-Goran; CEC Bank, Ana Pan, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești, FoodIntelForum Ediția a III-a, 25 iunie – 14 iulie 2020 a subliniat cu tărie excepțională obligativitatea fermierilor și a producătorilor din agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa de a se asocia și integra pentru valorificarea potențialului excepțional al României.

fif6

fif7

Revistele FoodBiz, AgroStandard și Economistul, TVR International, Lumea Banilor și Canalul #RomâniaFuncționează sunt alături de această idee generoasă pe care FoodIntelForum o susține și o promovează: finanțarea, profitul și uraganul tehnologic se pot integra mai bine în foodbiz-ul românesc dacă asocierea și cooperarea nu sunt doar niște declarații lipsite de fond!

fif8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *