Florin Luca a fost numit CEO al GAC Innovation East Europe

Florin Luca a fost numit CEO al GAC Innovation East Europe

 

lucaGrupul GAC anunta numirea lui Florin Luca in calitate de Director General (CEO) al GAC Innovation East Europe in data de 18 mai 2020. Grupul GAC, cu sediul social in Franta, este specializat in servicii de consultanta referitoare la performanta si inovatie, diferentiindu-se prin managementul proceselor si al ingineriei financiare destinate Cercetarii si Dezvoltarii. Echipele sale acompaniaza peste 2.000 de clienti in intreaga lume, pe 3 continente: Europa, America si Asia.

Foto-Christophe-Boytchev«Sunt incantat de numirea lui Florin la conducerea GAC Innovation East Europe si ii urez bun venit in cadrul echipei noastre. Sosirea sa reflecta dorinta noastra de a ne dezvolta si a impartasi expertiza pe care o avem in domeniul inovatiei in tarile Europei de Est, avand ca principal motor Romania, o tara recunoscuta pentru capacitatile inovatoare ale mediilor sale de afaceri si academice», a declarat Christophe Boytchev, Director General (CEO) al Grupului GAC.

Florin Luca este absolvent al Academiei Militare de la Saint-Cyr (Franta), domeniul Finante Publice si are peste 20 de ani de experienta manageriala internationala in lumea marilor corporatii si serviciilor financiare. El si-a asumat de-a lungul carierei roluri strategice si transformationale pe un spectru larg de industrii, activitati si arii geografice.

Citeste si Caracteristicile principale ale agriculturii romanesti au ramas, din pacate, ca inainte de preaderare, sustine economistul sef de la CEC Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *