Firma germană Fliegl dezvăluie planurile sale pentru sediul din Marea Britanie (P)

Firma germană Fliegl dezvăluie planurile sale pentru sediul din Marea Britanie (P)

 

remorci_FlieglFirma germană Fliegl, producătorul unei game variate de remorci agricole, cum ar fi cele cu basculare, pentru transport de furaje și pentru transport de baloți cilindrici, a anunțat recent că va înființa un sediu în Marea Britanie, unde va efectua nu numai fabricarea dar și proiectarea și asamblarea pieselor. Firma dorește să devină cunoscută pe piața remorcilor basculante din Marea Britanie. Până în prezent, Fliegl a avut un mic grup de dealeri în Marea Britanie, dirijați direct de la Fliegl Agrartechnik din Germania. Directorul comercial al companiei, Jose Viedma, a afirmat că Fliegl intenționează să mărească numărul dealerilor, și să deschidă un sediu la Boston (la Lincs, în Anglia), pentru a fi prezent ca și centru de cercetare pentru produse și ca sediu pentru fabricarea componentelor și asamblarea acestora.

Jose Viedma a declarat: “Tinând cont de creșterea limitelor de greutate în Marea Britanie și de tractoarele care sunt din ce în ce mai rapide și performante, credem că este momentul ideal să punem pe piață un produs care este fabricat pentru a corespunde nevoilor fermierilor, și care să aibă o calitate superioară. Pentru fabricare vom folosi o cantitate mai mare de aluminiu pentru a maximaliza luminozitatea, puterea și sarcina utilă. Fiindcă livrarea unei remorci basculabile în Marea Britanie costă cel puțin 2.000 de euro, unul din obiectivele noastre este de a combina componentele din fabrica noastră din Germania cu piesele fabricate la sediul nostru din Marea Britanie.”

Fliegl, mai întâi intenționează să se concentreze asupra fabricării unei remorci basculabile convenționale, cu o greutate până la 16 tone și cu capacitate mare. Scopul lui este ca remorcile lui să reprezinte 3-5 % din remorcile fabricate în Marea Britanie (aproximativ 8.000 de unitati pe an) folosind nu numai componenente de la fabricile Fliegl din Germania dar și materiale de la furnizori locali.

Fiindcă sectorul energiei de biomasă este în plină creștere Fliegh intenționează să se investească în acest sector producând distribuitoare de îngrășăminte și tocătoare de crengi și dorește să devină astfel o firmă recunoscută în Marea Britanie, în industria agriculturii și în industriile asociate cu agricultura.

Noile planuri ale firmei Fliegl au fost prezentate la Royal Highland Show din Marea Britanie în luna iunie, iar la un eveniment organizat la fabrica de mașini agricole din Mühldorf cu ocazia sărbătorii de  40 de ani de la fondarea companiei, Fliegl a prezentat noua sa gamă de utilaje agricole. Printre acestea este și noua remorcă pentru transport balot inovatoare, concepută să funcționeze fără folosirea frânghiilor pentru securizarea încărcăturii. Triple-axle DPW 210 BL Profi are mari porți laterale hidraulice la fiecare parte care au funcția să fixeze baloturile.

Ele pot fi operate în mod individual și pot fi deschise la o înălțime de până la 5 metrii. Lățimea de blocare poate fi selectat în mod individual de la 2,5 până la 2.95 metri, în funcție de forma baloturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *