Dezastru in Sectorul 3! Gunoiul zace neridicat de aproape o luna …

Dezastru in Sectorul 3! Gunoiul zace neridicat de aproape o luna …

 

T4Romania are probleme cu gunoaiele, de toate felurile, este drept. De la cele 67 de gropi de gunoi neconforme de la nivel national, conform raportului bruxellez, pana la gunoaiele de langa casa, de exemplu, din Sectorul 3, un sector mare cat un oras de provincie, avem de-a face cu un dezastru in toata regula. De cand Primaria lui Negoita–PSD a preluat ostil serviciile de gunoier ale societatii comerciale de salubritate a lu’ Prigoana (omul de casa al ex-primarului Negoita-PDL), cartierul arata, mai ales de cateva saptamani, ca Napoli sub asediul gunoaielor neridicate de Mafie, gestionara exclusiva a sectorului vizat.

Iata si un scurt istoric al problemei pentru a intelege mai bine cum sta treaba… Incepand cu 1999, curatenia in Sectorul 3 al Capitalei a fost asigurata de Rosal, firma de curatenie comunitara a controversatului personaj de vodevil politico-anteprenorial, Silviu Prigoana. De anul trecut, au aparut peste noapte, in locul unor locuri de parcare inchiriate tot de la primarie si desfiintate abuziv fara vreo instiintare prealabila a utilizatorilor, niste sarcofage incastrate din beton, cu tobogane etichetate distinct pentru colectarea selectiva a deseurilor: sticla, plastic, hartie si gunoi menajer.

Cu tot respectul pentru ecologizare si trai civilizat european, efortul cetatenilor de a depune deseurile selectate conform etichetarii toboganelor s-a dovedit a fi iluzoriu, pentru ca masinile de gunoi ale lui Prigoana ridicau si depuneau in malaxor intreg gunoiul, depus de cetateni selectat, dar colectat in devalmasie in containerele din sarcofag!

Acum, dupa ce Prigoana si serviciile lui de salubritate au fost inlocuite cu cele ale Primariei Sectorului 3- Sulo, pseudo colectarea selectiva a gunoiului si a deseurilor reciclabile ale lui Prigoana, se face la gramada, in containere din material plastic insuficiente si in tomberoane tot din plastic, intercalate intre toboganele nefunctionale, acum, ale sarcofagelor prigoniene.

Privelistea si mirosul degajat, mai ales in week-end, nu mai necesita nicio descriere, este….napoliana!

IMPORTANT! Gunoiul depozitat in sarcofagele lui Prigoana zace neridicat de aproape o luna de zile pentru ca lucratorii primariei lui Negoita-PSD n-au cheile de la sistemul pneumatic de ridicare a containerelor din sarcofage!

sarcofag

T5
Concluzie:
Furaciunea din banul public (national si comunitar) este transpartinica si de aceea niciun DNA nu se baga.

T3
Sursa: Badpolitics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *