Carnea de sinteza va ajunge in farfurii in cativa ani!

Carnea de sinteza va ajunge in farfurii in cativa ani!

 

HAMBURGERIn Israel, Olanda sau SUA incepe sa se vorbeasca tot mai mult de carnea de sinteza. Ba chiar se estimeaza ca undeva prin 2021 va ajunge pe farfurie pe mesele din restaurante, dupa care in supermarketuri. Si aceasta pentru ca oamenii de stiinta lucreaza de zor in laboratoare…La ferma lui Didier Toubia din Israel, de exemplu, intr-un laborator de 15 mp, fondatorul Aleph Farms si echipa sa de 9 cercetatori si tehnicieni cultiva…..carne de vita! Este vorba de celule prelevate de la vite care se multiplica si devin in timp o friptura….

Citeste si Producator fructe: Am distrus 4 ha de zmeura pentru ca nu am avut cu cine sa le muncesc

La fel se intampla si cu porcul sau puiul si chiar daca, pentru moment, aceasta carne nu pare prea apetisanta, peste cativa ani ar putea deveni ceva normal pe mesele din intreaga lume, potrivit publicatiei franceze Le parisien. Poate si pentru ca pretul ar urma sa fie foarte mic, adica cativa centi un hamburger, de exemplu, dupa cum spun specialistii…

Citeste si 3.800 ha, lucrate cu doar 11 angajati. Cel mai tanar are 17 ani

V-ar tenta asa ceva, ce ziceti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *