Boualem Saidi, la conducerea diviziei Crop Science a Bayer pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Boualem Saidi, la conducerea diviziei Crop Science a Bayer pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova

 

bayerBoualem Saidi preia conducerea diviziei Crop Science a Bayer, coordonand operatiunile pentru grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova. “Ma simt onorat si privilegiat sa ma alatur si sa conduc Divizia Crop Science a grupului de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Am gasit aici o organizatie cu adevarat orientata catre client, Bayer fiind lider de piata in aceasta parte a lumii si avand marea responsabilitate dar si privilegiul de a modela viitorul agriculturii! Scopul meu principal este de a crea solutii personalizate pentru fiecare client in parte, solutii care creeaza o valoare mai mare pentru fermieri, in timp ce ne consolidam si devenim un model in toate aspectele durabilitatii. Nu am absolut nicio indoiala ca aceasta va fi una dintre cele mai interesante experiente in aducerea la viata a viziunii noastre „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”, a spus Boualem Saidi la momentul numirii sale.

Citeste si LAPAR a gasit solutia pentru comasarea terenurilor agricole

“Unele dintre principalele provocari pe care le vad in aceasta zona sunt impactul reglementarilor si scepticismul societatii in ceea ce priveste agricultura. Multi oameni nu mai inteleg cum se cultiva mancarea si nici nu constientizeaza progresele care s-au facut pentru cresterea durabilitatii. Multi nu vad avantajele produselor si tehnologiilor noastre, ci se concentreaza mai degraba asupra riscurilor. In calitate de companie si ca industrie in general, avem datoria de a creste constant nivelul de cunoastere cu privire la necesitatea de a produce o cantitate suficienta de alimente sanatoase si accesibile. Prin urmare, consider ca aceasta este una dintre sarcinile majore si o mare oportunitate de a merge mai departe, prin intensificarea dialogului nostru deschis si transparent cu societatea, pentru a informa si educa, in timp ce suntem dedicati sustenabilitatii”, a adaugat Boualem.

Boualem Saidi este inginer agronom si este alaturi de Bayer de 25 de ani, in mare parte detinand pana acum roluri comerciale si de management general. In aceasta perioada a lucrat in diferite parti ale lumii, invatand si contribuind la dezvoltarea agriculturii in Europa, Africa si Asia. Din octombrie 2018, a fost Head of Global Asset Management SeedGrowth la Bayer.

Sustenabilitate & performanta in grupul nostru de tari

Operatiunile locale ale grupului de tari au atins o cifra de afaceri de peste 335 milioane EUR in 2019, din care divizia Crop Science are 62%, divizia Pharmaceuticals 27% si divizia Consumer Health 11%. Cu statia de procesare a semintelor de la Sinesti, Romania, Bayer a ajuns la exporturi de seminte de peste 65 de milioane EUR in 2019. Grupul de tari are peste 480 de angajati in cele trei tari, cu sediile principale in Bucuresti si Sofia.

Despre Bayer
Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Totodata, Grupul isi propune sa isi imbunatateasca profitabilitatea si sa creeze valoare prin inovatie si dezvoltare.

Citeste si Cornel Stroescu: “Nu este timp de amanare. Fara Camere Agricole, PNS nu va fi aprobat de Bruxelles!”

Bayer s-a angajat sa respecte principiile dezvoltarii sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de incredere, autenticitate si calitate, in intreaga lume. In anul fiscal 2019, Grupul avea aproximativ 104,000 de angajati si a inregistrat vanzari de 43,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,9 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea si Dezvoltarea la 5,3 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *