BATALIA PE LICHIDATOR DE LA MURFATLAR

BATALIA PE LICHIDATOR DE LA MURFATLAR

 

La Constanta se duc lupte grele pentru obtinerea marcii si a cramelor Murfatlar. Lichidatorul Angelo Ion Florin, numit din vointa unui singur creditor, a fost acuzat ca si-a facut de cap pe podgorie. Instanta l-a inlocuit pe Angelo dupa ce a constatat ca a blocat procedurile de recuperare a creantelor de la unul dintre creditorii, a nesocotit dispozitiile judecatorului sindic, si a facut cereri de renuntare la judecata fara aprobarea Adunarii creditorilor.

Se intampla lucruri extrem de interesante la Constanta. Mai precis, la Murfatlar, unde se duce o lupta intensa pe obtinerea marcii Murfatlar si a cramelor SC Murfatlar SA, dupa intrarea companiei in insolventa. Din martie 2012, de cand a fost deschisa procedura de insolventa, la cererea societatii Murfatlar si pana in prezent, s-a facut tot posibilul din partea creditorilor, fiecare pe latura sa, sa obtina cate o bucata din Murfatlar. 

Iar rolul cel mai important pare ca il lichidatorul judiciar care in prezent s-a transformat in “prima donna” a dosarului nr. 2938/118/2012 aflat la Tribunalul Constanta. Aceasta dupa ce instanta s-a sesizat din oficiu cu privire la inlocuirea lichidatorului judiciar “Cabinet Individual de Insolventa Angelo Ion Florian” in cauza privind aplicarea procedurii insolventei debitoarei SC Murfatlar Romania SA, Curtea de Apel Constanta constatand ca lichidatorul judiciar “a manifestat o atitudine care a prejudiciat intersele creditorilor debitoarei”.

Angelo Ion Florian a ajuns lichidator judiciar la Murfatlar din dorinta creditorului Omnilogic

Istoria Murfatlar din punct de vedere al insolventei incepe in 26 martie 2012, cand, la cererea societatii, s-a declansat procedura insolventei. La acea data, printre creditori se regaseau companii din grupul Murfatlar precum Omnilogic SRL Unipersonala, Gemarco Industry SRL, Euroavipo sau Compania de supraveghere IG SRL.

Citeste pe Lumea Justitiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *