Auchan anunta 400 de magazine in parteneriat cu Petrom!

Auchan anunta 400 de magazine in parteneriat cu Petrom!

 

auchan_toaderMihai Toader, Coordonator Achizitii Produse, Grup Auchan, a declarat la BucharestFoodSummit.ro – Editia a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020 ca magazinele de proximitate sunt in plin avant, acest lucru fiind o tendinta in ultima perioada.„Magazinele de proximitate sunt in plin avant, acest lucru nu este un secret, este o tendinta. De la 1 octombrie vom fi prin parteneriat cu Petrom in 398 de puncte de contact. Este o mare provocare pentru noi, fiind o zona in care vrem sa lucram foarte mult, pentru a deservi cat mai bine clientul.”

Auchan doreste sa sustina producatorii din Romania prin parteneriate pe termen lung, iar unul dintre principalele obiective pentru anul 2022 este sa ajunga la 100 de filiere de producatori locali. In momentul de fata, pe rafturile Auchan sunt prezente peste 1300 de articole locale.

„Ne dorim sa dezvoltam un cadru de lucru adaptat tuturor tipurilor de parteneri agroalimentari (de la producatori locali – cu o activitate mai mica, pana la cei cu experienta in domeniu).”

BucharestFoodSummit.ro – Editia a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020 este cel mai mare si important eveniment international al toamnei din Romania in agribusines, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa.

Conferinta, care a avut loc la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, a fost moderata de Gabriel Biris, Partener Fondator, Casa de Avocatura Biris-Goran, iar co-moderatori au fost Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit si Leontin Dinulescu, BucharestFoodSummit.

Printre participantii la conferinta s-au numarat: Adrian Oros, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Sorin Mihai Cimpeanu, Rector, USAMV Bucuresti, Paul Anghel, Director general – ANPC, Mario Cretu, Corporate Affairs Manager – Carrefour Romania, Valer Hancas, Corporate Affairs&Communication Director – Kaufland Romania & Moldova, Alexandru Baciu, Antreprenor – Ferma Baciu, Nicusor Serban, Presedinte Clubul Fermierilor Romani, Razvan Teodorescu, Prorector – USAMV Bucuresti, George Badescu, Presedinte, AMRCR, Daniel Botanoiu, Fermier, Consultant in afaceri agricole.

BucharestFoodSummit.ro este organizat in parteneriat cu #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, CEC Bank, Casa de Avocatura Biris-Goran, Domeniile Urlati, ASAS, ASPES, FIHR, ICDP – Maracineni, HORA, Agrostandard si Academia de Studii Economice Bucuresti.
Sponsorii evenimentului: Sponsor Gold – Computerland Romania, Exclusive Pure Water Partner – Aqua Carpatica, Wine Partner – Domeniile Samburesti.

Partenerii media: FoodBiz, #RomaniaFunctioneaza, Agrostandard, Lumea Banilor, EVZ, TVRi si Economistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *