APIA a comunicat termenele limita de depunere a cererilor de plata pe Masura 14T (Porcine si pasari)

APIA a comunicat termenele limita de depunere a cererilor de plata pe Masura 14T (Porcine si pasari)

 

pasariAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta fermeirii ca data de 31 ianuarie 2019 este termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru anul de angajament 2019, pentru angajamentele multianuale aflate in derulare in cadrul Masurii 14T (fosta Masura 215) – Plati privind bunastarea animalelor, Pachet a) – Porcine (Sesiunea 3) si Pachet b) – Pasari (Sesiunea 2), in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr.155/2017, Anexa nr.1 si Anexa nr.2.

Citeste si Romania, locul 1 in UE la productia de porumb, in 2018. Pe cand un milion de hectare cu o medie de 16 to/ha?

Modelele cererilor de plata se regasesc in OMADR nr.826/2016 si se pot descarca de pe site-ul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, sectiunea Masuri specifice–Masuri de sprijin finantate din FEADR – Masura 215 – Materiale de informare – Modelul cererii de plata pentru Pachet a) si Modelul cererii de plata pentru Pachet b) si pot fi completate online accesand sectiunea Masuri de sprijin finantate din FEADR – Masura 215 – Completare online.

Citeste si Ce productie de rapita a obtinut in 2018, Dimitrie Musca, fermierul care nu a recoltat niciodata mai putin de 4 to/ha

Documentele care insotesc cererea de plata sunt prevazute in Ghidul solicitantului, versiunea 3.1 pentru pachet a) si versiunea 2.0 pentru pachet b) si sunt postate pe site-ul APIA, sectiunea Masuri specifice – Masura M 215 – Materiale de informare – Porcine sesiunea III si Pasari sesiunea II.

De asemenea, in perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019 se depun cererile de plata pentru anul 2019, pentru angajamentele anuale din cadrul Masurii M14 – Bunastarea animalelor, Pachet a) – Plati in favoarea bunastarii porcinelor si Pachet b) – Plati in favoarea bunastarii pasarilor, in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 45/2019, Anexa nr.1 si Anexa nr.2, publicat in Monitorul Oficial nr.37 si nr. 37 bis din 14.01.2019.

Cererile pot fi completate online accesand site-ul APIA din Pagina de inceput, banner-ul rotativ – M14 Bunastarea animalelor, butonul “Intra in sectiune”– Detalii.

Documentele care insotesc cererea de plata sunt prevazute in Ghidul solicitantului, Editia a II-a, postat pe site-ul APIA, Sectiunea Masuri de Sprijin si IACS – Masuri delegate din PNDR – Masura M14 – Bunastarea animalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *