Accesul producatorilor romani in marile retele comerciale – conferinta

Accesul producatorilor romani in marile retele comerciale – conferinta

 

Grupul Agrointeligenta, in parteneriat cu Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor, organizeaza conferinta ”Antreprenorii agroalimentari au cuvantul” unde se vor dezbate elementele analizei SWOT in ceea ce priveste accesul producatorilor romani in marile retele comerciale.

Evenimentul va avea loc luni, 28 februarie 2022, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, la ora 11:00. Aceasta va fi organizata in sistem hibrid, prezenta fizica si online. Evenimentul va fi transmis in direct pe toate paginile de socializare Agrointelienta

Printre invitati se numara si ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu si presedintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor, Florin Barbu.

„Avem un punct de plecare pentru aceasta dezbatere: Adoptarea legislatiei privind transpunerea Directivei UE 2019/633 privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanţului de aprovizionare agricol şi alimentar, prevederi și modalitati de implementare, relatia dintre retaileri, producatori și consumatori prin prisma noilor reglementari. De aici vom incepe analiza SWOT iar invitatii nostri vor vorbi despre punctele tari, punctele slabe, oportunitatile si riscurile pe care antreprenorii agroalimentari din Romania le vor intalni in perioada imediat urmatoare in lupta pentru a recuceri piata interna si a echilibra balanta comertului cu produse agroalimentare a Romaniei. Va fi o dezbatere care va veni cu solutii si cu propuneri concrete, care vor fi incluse intr-un document de pozitie, care va fi elaborat la finalul conferintei”, a spus Vlad Macovei, presedintele Grupului Agrointeligenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *