10 antreprenoare vor sa obtina finantare prin programul Empowering Women in Agrifood

10 antreprenoare vor sa obtina finantare prin programul Empowering Women in Agrifood

 

ewa45 de antreprenoare s-au inscris pentru a dezvolta idei de afaceri in sectorul agroalimentar in programul Empowering Women in Agrifood. Programul dezvoltat de EIT Food si implementat de Impact Hub Bucharest ofera celor 10 participante mentorat personalizat, sesiuni de networking si posibilitatea de a primi finantare de pana la 10.000 euro. Cele 10 antreprenoare selectate in program sunt:

• Ana-Maria Chirila – Produse eco din fructe si legume, ce ofera consumatorilor o alimentatie sanatoasa, pregatita dupa retete traditionale.
• Brindusa Birhala – Produs alimentar sub forma de pasta tartinabila de legume de frunze, dar si plante comestibile binecunoscute din flora spontana, bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fibre.
• Carmen Amarandei – Bomboane de ciocolata vegane, folosind ingrediente din agricultura bio, destinate consumului alimentar, dar si cu diverse proprietati si actiuni fiziologice.
• Cosmina Dinu – Microferma pilot de crestere a puilor de carne intr-un sistem de management holistic, american, care implica “pasunarea” acestora.

• Ibolya Oprea – Platforma digitala care ofera solutii de nutritie inteligenta: planuri nutritionale personalizate, psihonutritie si educatie nutritionala.
• Ioana Tudor – Servicii de consiliere si promovare a produselor traditionale specifice Transilvaniei, realizate in mici gospodarii, in special de catre femei.
• Isabela Spataru – Workshop-uri de gatit pentru adulti si copii, in care vor fi promovate produsele producatorilor locali, creand astfel un micro sistem local prin care fiecare parte castiga.
• Raluca Stoica – Kit pentru gradinarit ce contine cele necesare pentru crearea unui pat pentru legume si un indrumar care sa descrie etapele instalarii, dar si ingrijirii plantelor, ce poate fi amplasat atat in gradini, cat si pe balcon sau pe terase.

Citeste si RomaniaFunctioneaza. Secretul vacutelor de la CAI Curtici!

• Simona Rotaru – Serviciu de inchiriere a diferite suprafete de teren urban, unde clientii pot cultiva legume/ fructe sanatoase si, in acelasi timp, oferi copiilor posibilitatea unor experiente autentice in natura.
• Stela Dinica – Produse gluten free, potrivite in diete sanatoase, diete antiinflamatoare, mod de viata pentru alergicii si intolerantii la gluten, pentru sportivi, pentru acele persoane ce doresc stil de viata sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *