Sustine Agrostandard
arhiva stiri
starea vremii
Industria alimentara
Romexpo, primul spatiu unsmoke din Romania
Agrostandard | 21 December, 2019 | 0 comentarii | 198 vizualizari |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

unsmokeLa doar cateva saptamani de la momentul lansarii oficiale a campaniei Unsmoke Romania, Philip Morris Romania a anuntat semnarea parteneriatului cu ROMEXPO. Liderul industriei romanesti de targuri si expozitii din tara noastra se alatura promisiunii Philip Morris de a construi un viitor fara fum. Lansata in luna noiembrie, Unsmoke Romania este prima campanie impotriva efectelor fumatului demarata in tara noastra de o companie din industria tutunului si face parte din initiativa Unsmoke Your World desfasurata de Philip Morris in mai multe tari. Mesajul campaniei este unul cat se poate de simplu: Daca nu fumezi, nu te apuca. Daca fumezi, lasa-te. Daca nu te lasi, fa o schimbare.
Acesta este un demers ce se adreseaza in egala masura fumatorilor si nefumatorilor cu scopul de a incepe o conversatie despre optiunile pe care fumatorii le au pentru a elimina fumul din vietile lor.

ROMEXPO, cel mai mare spatiu expozitional din Romania cu o suprafata de peste 100.000 metri patrati si aproximativ un milion de vizitatori anual, a raspuns propunerii Philip Morris Romania de a deschide o conversatie onesta despre efectele fumatului.

„Sunt mandru ca ROMEXPO a acceptat propunerea noastra. Este important pentru o companie ca Philip Morris care a investit peste 6,5 miliarde de dolari in cercetarea si dezvoltarea de produse fara fum care sunt alternative mai bune pentru fumatorii din intreaga lume, sa aiba alaturi parteneri puternici care inteleg misiunea noastra. Accesul la informatie este esential pentru a ajuta fumatorii sa faca cea mai buna alegere pentru ei, iar parteneriatul cu Romexpo reprezinta un demers firesc pentru informarea si educarea sutelor de mii de vizitatori anuali ai spatiului”, a declarat Branislav Bibic, Managing Director al Philip Morris Romania.

Parteneriatul dintre Philip Morris si Romexpo este un concept unic in Romania, un demers care preia din valorile ambelor companii de a oferi clientilor si vizitatorilor acces la experiente si produse inovatoare, la cele mai inalte standarde de calitate.

Obiectivul acestui parteneriat este de a crea un spatiu fara fum si un dialog onest despre reducerea riscurilor asociate fumatului. Astfel, este evidentiat rolul informarii participantilor la expozitiile si targurilor ROMEXPO despre riscurile asociate fumatului si in acelasi timp despre alternativele mai putin nocive la fumat si despre beneficiile si rezultatele stiintifice care fundamenteaza aceste produse.

Citeste si Drone si roboti care inlatura buruienile prin electrocutare

Astfel, vizitatorii afla inca de la intrare ca acest spatiu este parte din campania Usmoke Romania, iar in diverse zone gasesc detalii despre alternativele la fumat si materiale informative.

Philip Morris International: construirea unui viitor fara fum
Philip Morris International (PMI) transforma industria tutunului pentru a crea un viitor fara fum si, in cele din urma, pentru a inlocui tigaretele conventionale cu produse fara fum in beneficiul adultilor care altfel ar continua sa fumeze, al societatii, companiei si actionarilor sai.

PMI este lider international in industria tutunului si se ocupa cu fabricarea si comercializarea tigaretelor, a produselor fara fum si a dispozitivelor si accesoriilor electronice aferente acestora, precum si a altor produse care contin nicotina pe pietele din afara SUA. PMI construieste o noua categorie de produse fara fum, care, desi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai buna decat continuarea fumatului traditional.

Prin eforturi multidisciplinare in dezvoltarea de produs, tehnologie de ultima generatie si oameni de stiinta de top, PMI isi doreste sa se asigure ca produsele sale fara fum raspund preferintele consumatorilor adulti, precum si cerintelor riguroase de reglementare. Pentru mai multe informatii, accesati site-urile PMI si PMIScience.

Romexpo, liderul industriei romanesti de targuri si expozitii

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este actionarul majoritar al Centrului Expozitional Romexpo, contribuind, in mod constant, la dezvoltarea si modernizarea acestuia. Centrul Expozitional Romexpo se intinde pe o suprafata totala de 100.000 metri patrati, iar, in afara de spatiile special dedicate targurilor si expozitiilor, pune la dispozitia companiilor un numar de 6 sali, ideal pozitionate si utilate pentru orice fel de eveniment de business.

Clientii Romexpo primesc servicii de inalta calitate, aliniate la cerintele pietei conturate de marii organizatori de evenimente din Romania si Europa de sud-est, fiind cel mai cunoscut si cautat loc de intalnire dintre companii si publicul lor. In fiecare an, prin implicare si profesionalism, Centrul Expozitional Romexpo reuseste sa fie un punct de deschidere a pietei romanesti catre exterior si sa ofere un schimb de experienta benefic pentru economia romaneasca.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 119 vizualizari | 1 vot

PAINE_NEAMBALATA

Razboiul painii sau mai precis preferinta romanilor pentru un anumit fel de paine, fie ca vorbim de varianta ambalata sau neambalata trece intr-o noua faza! Recent, Universitatea din Bucuresti a facut public un studiu potrivit căruia virusul Sars-Cov-2 s-ar putea transmite prin consumul de pâine neambalata. Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse […]

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 72 vizualizari | 1 vot

paine_COVID

Ca urmare a aparitiei in spatiul public a rezultatelor unui studiu realizat de Universitatea din Bucuresti (UB), potrivit caruia painea neambalata ramane contaminata dupa contactul cu SARS-CoV-2 si ar putea constitui o sursa de transmitere pentru acest virus, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) face urmatoarele precizari: Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor […]

Autor: Agrostandard | 25 September, 2020 | 0 comentarii | 122 vizualizari | 1 vot

branzeturi

In sedinta Guvernului din data de 24 septembrie 2020, a fost adoptata Hotararea privind stabilirea valorii ajutorului financiar in avans pentru depozitarea privata a untului, laptelui praf degresat si a anumitor branzeturi. Prin aceasta Hotarare se acorda un sprijin financiar pentru depozitarea privata a untului, laptelui praf degresat si a anumitor branzeturi, pentru cererile depuse […]

Autor: Agrostandard | 25 September, 2020 | 0 comentarii | 658 vizualizari | 1 vot

tineri_terenuri

Guvernul a aprobat in sedinta din data de 24 septembrie 2020 Hotararea pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 626/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

Autor: Agrostandard | 24 September, 2020 | 0 comentarii | 131 vizualizari | 1 vot

BF1

BucharestFoodSummit.ro – Cel mai mare si important eveniment international al toamnei din Romania in agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa. Editia a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020 BucharestFoodSummit.ro continua in forta!

"Producatori si bazine legumicole"
Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:Agrostandard poze
PARTENERI
Hydro
Rossmann
Ameropa
KWS
Oscar Downstream | distribuitor motorina | statii de incinta | serviciul card de flota | motorina vrac
Seminis
Seminis
Welcome | SC Kwizda Agro Romania SRL
Agrosel | the seed professionalbad politics

2020 © Agrostandard