#RomaniaFunctioneaza. Presedintele Frantei cere categoric: Sprijiniti fermierii romani, business-ul romanesc si produsele romanesti!

#RomaniaFunctioneaza. Presedintele Frantei cere categoric: Sprijiniti fermierii romani, business-ul romanesc si produsele romanesti!

 

neculoiuAr putea sa para o stire falsa sau o greseala, dar este adevarul adevarat! O logica elementara impune ordinul presedintelui Frantei in Romania. El cere poporului francez sa sprijine fermierii francezi si sa cumpere mai ales produse frantuzesti in timpul acestei crize. Fiind partenerul Romaniei in Uniunea Europeana este clar ca presedintele Frantei, Emmanuel Macron, le cere categoric romanilor sa-i protejeze intai pe fermierii romani si sa cumpere mai ales produse romanesti. Faptul ca francezii, si belgienii, si multi altii din Uniunea Europeana sprijina agresiv productiile lor nationale, iar romanii nu fac asta, il duce la disperare pe Tudor Neculoiu, antreprenor mare si incercat de marile furtuni si crize din agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoreCa.

Disperarea lui Tudor Neculoiu, conducatorul Sergiana este aceeasi pentru sute de mii de fermieri si antreprenori romani: de ce nu ne apara Guvernul Romaniei, oricare ar fi orientarea lui, in primul rand pe noi, producatorii romani din Romania?

Tudor Neculoiu, mi-au povestit altii, este mai mare in business decat crede lumea. M-au convins cei 1.500 de angajati ai sai, zecile de restaurante si saloane de evenimente, cele peste 50 de magazine proprietate personala, diferitele ferme pe care le are si mai ales intalnirea directa cu el.

Citeste si #RomaniaFunctioneaza. D. Musca: In agricultura de multe ori se lucreaza zi lumina!

Luptand foarte greu sa-si duca afacerile spre o zona sigura in timpul acestui haos economic, el se desprinde pe zi ce trece de idea ca Guvernul de la Bucuresti, indiferent de orientare, este un real partener pentru el.

https://www.youtube.com/watch?v=CFZ_l2AwzZM&feature=emb_logo

Incepe sa creada tot mai tare in ideea care circula acum 15-20 de ani intre oamenii de afaceri romani: „In economia Romaniei dintre romani scapa cine poate” si concluzioneaza revoltat: „oamenii romani de afaceri NU sunt niciodata aparati de guvernele Romaniei”.

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *