RomaniaFunctioneaza. Peste 1000 de oameni lucreaza, alti 400 stau

RomaniaFunctioneaza. Peste 1000 de oameni lucreaza, alti 400 stau

 

sssTudor Neculoiu, conducatorul Sergiana din Brasov, este un alt tip de integrator. Impartit intre activitatea care ii merge bine si inchiderile complete, alearga ca toti antreprenorii romani ai zilei de azi, incercand sa gaseasca solutii si sa contrabalanseze nebunia neasteptata a acestei crize. Fermele-i merg, chiar daca nu la turatie 100%. Magazinele il ajuta sa aiba acces la cash imediat. Pe de alta parte, cele 10 restaurante cu venituri spectaculoase, de mare succes in Transilvania, s-au inchis si i-au taiat sursele cele mai lichide.
Cei peste 1000 de oameni care lucreaza trebuiesc balansati permanent. Il ajuta in reglajele financiare si fata cea mica, care, dupa universitatea in Austria si mai multi ani la Deloitte Romania, a venit la firmele familiei sa creasca impreuna.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=KN-LRcMhdu4&feature=emb_logo

Fiica cea mare este directorul general al lantului de restaurante si saloane de evenimente si resimte din plin stresul opririi activitatii. Sotul ei este directorul comercial alaturi de ea, si acest cuplu tanar invata suferinta din plin. Au de dat explicatii si de tinut aproape 400 de oameni care traiesc doar din ajutoare de somaj si nu au perspectiva clara de munca si viitor. Dura lectie!

Partea plina a paharului, mia de oameni care lucreaza, sustine perspectiva si permite partii goale a paharului, cei 400 de oameni de la restaurante si evenimente, sa spere.

Citeste si #RomaniaFunctioneaza. O carte ce ar putea fi castigatoare pentru pomicultura romaneasca!

https://www.youtube.com/watch?v=KN-LRcMhdu4&feature=emb_rel_pause
O sa vedeti in partile care urmeaza ce suparat este Tudor Neculoiu pe cat de prost este protejat antreprenorul roman si produsele romanesti. Iar experienta pe care o are pare sa-i dea dreptate.

Sursa: Food Biz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *