Parteneriat strategic Altex-Academia de Studii Economice din Bucuresti

Parteneriat strategic Altex-Academia de Studii Economice din Bucuresti

 

ALTEXRetailerul Altex anunta incheierea unui parteneriat strategic cu Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, pentru ca studentii sa aiba oportunitatea de a aprofunda cunostintele teoretice, precum si de a le facilita integrarea profesionala, dupa terminarea facultatii. Prin acest acord, Grupul Altex si Academia de Studii Economice din Bucuresti vor dezvolta si organiza proiecte comune, dar si cursuri sau conferinte care sa atinga teme actuale de interes legate de industria de retail, vor conlucra pentru studii de cercetare si vor colabora in vederea implementarii unor proiecte cu finantare nerambursabila.

Totodata, activitatile stiintifice din cadrul ASE vor fi sustinute activ de Altex, la fel si imbunatatirea si dezvoltarea bazei materiale a Academiei.

Aspectul cel mai important este asigurarea de stagii de practica in cadrul unei companii romanesti, lider pe piata in retail. Astfel, studentii Academiei de Studii Economice din Bucuresti vor avea oportunitatea sa aprofundeze cunostintele teoretice dobandite pe bancile facultatilor si sa isi imbunatateasca abilitatile profesionale practice, avand acces la expertiza specialistilor Altex si la training-uri pentru a intelege cum se desfasoara activitatile specifice ale fiecarui departament in parte, dar si cum sa utilizeze cele mai noi tehnologii implementate de retailer la nivelul companiei.

Studenții ASE vor învăța noțiuni practice din industria de retail de la Altex

Sursa: FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *