Ministrul Petre Daea fixeaza obiectivele AFIR pentru 2019!

Ministrul Petre Daea fixeaza obiectivele AFIR pentru 2019!

 

afir_daeaMinistrul Agriculturii, Petre Daea, are o intalnire de lucru, astazi, cu sefii AFIR din intreaga tara pentru a stabili obiectivele anului 2019, dupa acum anunta MADR, preocuparea majora fiind cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene. AFIR se numara printre institutiile laudate in nenumarate randuri de catre ministrul Agriculturii pentru activitatea desfasurata in 2018. Pana la acest moment, au fost efectuate plati de peste 4 miliarde de euro prin PNDR 2020, in conditiile in care valoarea sumelor alocate a fost de 5,4 miliarde de euro.

Citeste si Petre Daea: Trebuie sa exportam grau si porumb, pentru ca avem excedent

Ministerul Agriculturii a anuntat in urma cu cateva zile ca va deschide, prin Autoritatea de Management a Programului National de Dezvoltare Rurala, in Trimestrul I al anului 2019 noi sesiuni de primire de proiecte prin Programul National de Dezvoltare Rurala, valoarea fondurilor alocate depasind 445,8 milioane de euro.

Citeste si EXCLUSIV AGROSTANDARD: Studiul “Piata de fructe. Romania 2018”

Ministrul Petre Daea a inceput in forta anul 2019, sustinand deja o conferinta de presa si avand intalniri aproape in fiecare zi la minister. Au trecut deja pe aici fermierii, iar astazi este AFIR-ul. Cel mai probabil, in zilele urmatoare vor fi convocate si celelalte institutii aflate in subordinea MADR…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *