Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri

Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri

 

poza-cfModern Buyer, in colaborare cu Agrostandard si TMT PR, organizeaza pe data de 24 Noiembrie 2016, la Hotel Caro din Bucuresti, conferinta cu tema “Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri”, eveniment ce-si propune sa aduca la aceeasi masa marile lanturi de retail modern si Horeca, producatori romani de legume si fructe din intreaga tara si furnizori de solutii si produse pentru acestia.
poza-cf-2Evenimentul isi propune sa ofere producatorilor romani o perspectiva clara asupra nevoilor si asteptarilor a doua tipuri de cumparatori profesionisti – achizitori din retailul modern si din horeca. Acestia din urma vor mai puncta, prin intermediul unor studii de caz, reperele parteneriatelor incheiate astazi cu producatori nationali, proiecte inedite pentru incurajarea prezentei produsului romanesc la raft si, nu in ultimul rand, initiative cu privire la cresterea atractivitatii raioanelor de fructe si legume din magazinele pe care le reprezinta. Nu in ultimul rand, prin diverse studii de caz, vom incerca sa identificam si sa prezentam solutiile pe care producatorii si retailerii le-au adoptat pentru realizarea unor parteneriate strategice si pentru depasirea eventualelor obstacole, dar si beneficiile obtinute de ambele parti.

Structura eveniment

Evenimentul va avea mai multe componente:

Conferinta „Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri” – ce va avea loc in intervalul orar 9.00 – 15.00
• Sesiune de Business Matchmaking – discutii directe si schimburi de carti de vizita intre producatori, procesatori, retaileri, operatori horeca si furnizori de solutii pentru intreaga industrie;
• Zona dedicata prezentarii si testarii produselor si solutiile prezentare de partenerii evenimentului.

SPEAKERI EVENIMENT

Emil Ilin – Buying Manager Departament Fresh Food Mega Image

Diana Dobre – Category Group Manager Fresh Product Mega Image

Eugen Stirbu – Senior Buyer Departament Legume – Fructe Profi

Alexe Ionut Parfente – Manager Achizitii Departament Legume – Fructe Kaufland

Paul Iftode – Manager Achizitii, Grupul City Grill

Mircea Isvoranu – Manager Achizitii Departament Legume- Fructe Carrefour

Lucian Trofin – General Manager Eisberg Romania

Tematicile conferintei „Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri”

08.30 – 09.00 Inregistrarea participantilor
09.00 – 11.30 Panel I: Obstacole si oportunitati in colaborarea dintre producatorii de legume – fructe si marile lanturi de retail si/sau operatori horeca.
11.30 – 12.30 Matchmaking Session / Intalniri si schimburi de carti de vizita
12.30 – 14.00 Panel II: Standarde si cerinte ale pietei de retail modern. Studii de caz- Ce proiecte au dezvoltat lanturile de retail / retelele horeca pentru a creste prezenta produsului romanesc la raft / in restaurante?
14.00 – 15.00 Lunch si Matchmaking Session / Intalniri si schimburi de carti de vizita

Rezerva-ti un loc la eveniment!

Pentru a participa la eveniment, puteti opta pentru una din variantele:
I.Bilet de participare destinat exclusiv producatorilor romani de legume si fructe – 70 euro + TVA. Discount 5% pentru 2 persoane, 10% pentru 3 persoane, 15% pentru 4 persoane. Descarca formular-participare-producatorisi trimiteti-l pe email la adresele de email mentionate in formular.

II. Bilet de participare destinat altor tipuri de companii (furnizori de solutii si servicii, companii importatoare s.a.) – 110 Euro + TVA. Discount 5% pentru 2 persoane, 10% pentru 3 persoane, 15% pentru 4 persoane. Descarca formular-participare-companii si trimiteti-l pe email la adresele de email mentionate in formular.

Pentru a va promova in cadrul evenimentului serviciile sau produsele oferite, ne puteti contacta pe email – mirela.scarlat@tmtpr.ro sau agrostandardexpo@gmail.com sau telefon 0723 166 156 sau 0724 671 854.

IFCOGlobal_logo_cmyk  Convertedillustrator8  2010
Parteneri

eisberg

chep

nufarm-1

zki

abbara0-1

turkis

harplast

agroenergy

systec

holland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *