Incendiu violent la fabrica SOLINA – SUPREMIA din Alba Iulia

Incendiu violent la fabrica SOLINA – SUPREMIA din Alba Iulia

 

solinaINCENDIU la fabrica SOLINA – SUPREMIA din Alba Iulia. Una dintre cele mai mari fabrici de condimente din Romania si din sud-estul Europei, cea a grupului Solina, fosta fabrica Supremia, a fost cuprinsa de flacari sambata dimineata. Este cel mai puternic incendiu inregistrat pana acum in judetul Alba, potrivit Alba24.ro. Incendiul a fost anuntat in jurul orei 06:20. Dupa o ora, pompierii se luptau inca cu flacarile care au cuprins intreaga fabrica. Martorii au auzit o serie de explozii. Nu se stie deocamdata ce a provocat incendiul.

Potrivit ISU Alba, incendiul se manifesta la hala productie condimente P+2. Hala are o suprafata de 10. 000-12.000 mp, iar arderea se manifesta generalizat.

In sprijinul echipajelor care actioneaza la locul evenimentului actioneaza 4 autospeciale de stingere, doua autoscari de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor.

Alte 6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures. In total sunt 11 masini de stingere. Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anuntarea populatiei din apropiere asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere.

Sursa: Alba 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *