Incendiu la o ferma Vanbet! S-a facut scrum un tir cu 10 tone de paie!

Incendiu la o ferma Vanbet! S-a facut scrum un tir cu 10 tone de paie!

 

vanbetUn incendiu puternic a mistuit in totalitate un TIR, inclusiv capul tractor, incarcat cu zece tone de paie, dupa ce conducatorul autotrenului a agatat la intrarea in ferma din Banca Sat cablurile electrice aeriene, care au format un scurtcircuit, provocând focul. Pompierii au reusit sa salveze sase hale pentru cresterea pasarilor si o moara de cereale. Firma omului de afaceri Fanel Bogos este din nou in centrul atentiei, dupa un incendiu petrecut intr-una din fermele sale de crestere a pasarilor.

De aceasta data, este vorba de ferma din Banca Sat, acolo unde un autotren plin cu paie a luat foc de la un scurt circuit format intre cablurile electrice agatate de catre soferul masinii in momentul in care a intrat in curtea unitatii. In foarte scurt timp, incendiul a cuprins intregul TIR-ul, fiind solicitata interventia pompierilor militari intrucât exista riscul extinderii la halele de crestere a pasarilor. Detasamentul Bârlad al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) a trimis la Banca un echipaj de stingere cu apa si spuma.

Citeste si Protecție solară pentru plante

In urma incendiului, au ars aproximativ zece tone paie, autotrenul si capul tractor, fara a exista, insa, victime. Pompierii militari au reusit, prin interventia lor, sa salveze sase hale pentru cresterea pasarilor si o moara de cereale.

Sursa: Estnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *