Codruț Nicolau, Edenred: Beneficiile extrasalariale despre care trebuie să știe toată lumea

Codruț Nicolau, Edenred: Beneficiile extrasalariale despre care trebuie să știe toată lumea

 

Codruţ Nicolau, directorul general Edenred Romania si Benefit Systems, a acordat un interviu revistei FoodBiz.ro in care a vorbit despre beneficiile extrasalariale pe care companiile le au la dispoziție pentru a-si recompensa angajații.

Edenred Romania este lider pe piața beneficiilor extrasalariale din Romania, oferind intreaga gama de beneficii pentru angajați: carduri de tichete de masa, carduri cadou, carduri de vacanța si carduri culturale cu scopul de a creste retenția angajaților si de a eficientiza costurile aferente pachetelor oferite angajaților. Adițional, prin platforma Benefit, Edenred pune la dispoziția angajatorilor cele mai dorite beneficii extrasalariale ajutandu-i totodata sa-si optimizeze costurile.

https://www.youtube.com/embed/dBa4tWB4grs?wmode=transparent&rel=0&feature=oembed „Activitatea Edenred in Romania are impact pozitiv asupra intregii comunitați, si poate fi reprezentata vizual ca un patrat magic” a explicat Codruț Nicolau pentru FoodBiz.ro. Acest patrulater despre care vorbeste are in primul colț mediul antreprenorial, companiile, de la cel mai mic SRL, pana la cea mai mare multinaționala, pentru care Edenred ofera instrumente de fidelizare a angajaților si consultanța companiilor pentru a-si menține costurile sub control.

Al doilea colt al patrulaterului sunt angajații care se bucura de beneficiile oferite de angajator prin produsele Edenred. „Este foarte important sa le oferim clienților nostri cea mai buna experiența de utilizare. In ultimul an, am lansat primul parteneriat cu o platforma de livrare. De asemenea, ne-am imbogațit portofoliul de servicii si produse pentru angajați cu prima aplicație mobila de beneficii extrasalariale pentru angajați, din Romania – aplicația Benefit. Ma bucur sa spun ca acum cardurile Edenred sunt disponibile in toate canalele de plați mobile (Apple Pay, Google Pay, MyEdenred). Nu in ultimul rand, am lansat primele carduri ecologice de pe piața si primul chatbot din industrie” a declarat Codrut Nicolau.

Al treilea colț al patratului magic este reprezentat de o rețea de cateva zeci de mii de comercianți din Romania, carora Edenred le aduce clienți noi, trafic si volume suplimentare de vanzari. Cardurile Edenred sunt Mastercard si pot fi acceptate pe orice tip de terminal fizic de plata deja existent in magazin, precum si pe terminale online.

Al patrulea colț este reprezentat de comunitatea locala, care include si comunitatea tehnologica, pentru care Edenred acționeaza ca un generator de valoare si inovație. Din aceasta categorie fac parte si autoritațile, pentru care Edenred ofera servicii in cadrul programele sociale.

„Motivul pentru care vorbesc despre un patrat magic este pentru ca Edenred se afla in centrul acestui ecosistem si creeaza valoare pe termen lung, pentru toți stakeholderii, acționand ca un conector intre acestia.” a precizat Codruț Nicolau.

In Romania, Edenred are in prezent o echipa de aproape 200 de angajați care deserveste peste 33,000 de companii-clienți, 1,5 milioane de angajați si 65,000 de comercianți parteneri.

Bugetul mediu pentru beneficiile extrasalariale in Romania este in crestere, anul acesta este estimat la 800-900 lei pe luna.

„Ma bucur ca ma intrebați care este bugetul mediu de beneficii extra salariale in Romania. Companiile mari cunosc toate aceste informații datorita faptului ca au consilieri de resurse umane, au consilieri fiscali insa la nivel de companii mici fie ele PFA-uri, micro sau IMM-uri informația de abia acum incepe sa fie aflata. Practic la nivel de carduri de tichete de masa se poate acorda pana la 600 de lei pe luna per angajat, cardurile de vacanța pana la 1300 de lei pe luna de angajat, cardul cultural 170 de lei pe luna per angajat, daca este sa te uiți la un total de beneficii care se pot acorda lunar vorbim de pana la 3000 de lei” a declarat Directorul General Edenred Romania.

Cu cat o compania este mai constienta de aceste beneficii, cu atat acorda mai mult, fie ca este vorba de beneficiile flexibile, beneficiile fixe (tichete de masa), fie beneficii de well-being (de sport sau consiliere psihologica), fie de e-shop unde sunt foarte multe discounturi sau beneficii de protecție financiara, precum pensiile pilon III si asigurarile disponibile in platforma Benefit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *