Cererile de plata pentru bunastarea porcilor se depun pana pe 30 august

Cererile de plata pentru bunastarea porcilor se depun pana pe 30 august

 

porciAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (A.P.I.A.) anunta ca in perioada 12 – 30 august 2013, inclusiv, se depun Cererile de plata pentru Măsura 215 – pachet a) – plati privind bunastarea animalelor – porcine. Pot depune cereri de plata beneficiarii Masurii 215 – pachet a) – Plăți în favoarea bunastării porcinelor, care au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile OMADR nr. 149/2012. Cererea de plata poate fi completata pe format de hartie sau online de catre beneficiar, individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. Dupa completarea online, cererea se tipareşte şi, la fel ca şi cererea completata pe format de hârtie, se depune la Centrul Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare.

Eventualele greseli care se fac la completare se corecteaza de catre beneficiar prin taiere cu o linie orizontala, iar informatia corecta va fi inscrisă alaturi, confirmand coreczia efectuata prin semnarea si datarea acesteia de catre beneficiar. Dovada depunerii cererii de plata o reprezinta bonul de mana care contine urmatoarele date: centrul judetean, numarul cererii din registrul special, data si ora inregistrsrii, numele lizibil si semnatu functionarului APIA care a primit cererea.

Cererilor de ajutor vor fi insotite, obligatoriu, de urmatoarele documente:
1. copie CUI / CIF, dupa caz;
2. copie buletin/carte de identitate a titularului/administratorului/reprezentantului legal/ imputernicitului;
3. copie autorizatie sanitar-veterinara/copie inregistrare sanitar-veterinara pentru exploatatiile comerciale tip A, dupa caz sau
4. copii autorizatii sanitar-veterinare/copii inregistrari sanitar-veterinare pentru exploatatiile comerciale tip A, dupa caz pentru mai multe exploatatii cu cod ANSVSA;
5. copia schitei adapostului/adaposturilor pentru fiecare cod ANSVSA (din care sa reiasa suprafata libera de pardoseala a spatiilor de cazare si suprafata utila pe boxa/ compartiment pentru fiecare hala);
6. programul de iluminat: vara/ iarna (in functie de data schimbarii orei) care sa contina intervalul orar pe perioade, in functie de tehnologia de crestere si categoria de porcine, după caz;
7. graficul de livrare estimat anual;
8. graficul de populare estimat anual;
9. copia declarației pe suprafata, daca este cazul;
10. imputernicire si copii acte de identificare imputernicit, daca este cazul;
11. document coordonate bancare;
12. alte documente justificative, daca este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *